Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen Beste Zangers

Onder meer Claude, Sera en Hannah Mae schitteren in het nieuwe seizoen.

Get ready voor alweer het zeventiende seizoen van Beste Zangers! We kunnen ons opmaken voor wederom een seizoen van hoog muzikaal niveau, want gisteren heeft AVROTROS de deelnemers bekendgemaakt. Enne, de makers hebben weer een aantal ge-wel-dige namen weten te strikken.

Juice alert

Maandag, op 1 april, werden de kandidaten van het nieuwe seizoen Beste Zangers onthuld op Instagram – en gelukkig was het geen grap! "Juice alert", luidt het bijschrift van de video. Daarin zien we presentator Jan Smit op straat lopen met 'geheime documenten'. Vervolgens zien we alle artiesten voorbijkomen. Dit jaar zullen Claude, Sera, Hannah Mae, Rikki Borgelt, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen en Tangarine elkaars repertoire in een nieuw jasje steken. Te leuk!

Kandidaten

Het zijn niet de minste namen die dit seizoen zullen schitteren in Beste Zangers. Claude bestormt de hitlijsten met nummers als Ladada (Mon Dernier Mot) en Layla. Rikki van de Utrechts popgroep Rondé ken je van hits als Hard To Say Goodbye en Love Myself. Hannah Mae heeft momenteel een hit met het nummer Waterdicht en Sera ken je onder meer van Head Held High. Karin Bloemen is al veertig jaar cabaretière en zangeres, en kan dus een hoop ervaring op de jonge artiesten overbrengen. Tot slot maken liedjesschrijver Matthijn en folkduo Tangarine de line-up compleet. Een heerlijke lijst artiesten, als je het ons vraagt!

Beste Zangers

Beste Zangers is al seizoenen lang een enorme hit op de Nederlandse televisie. In het programma staat elke aflevering één artiest centraal. De andere kandidaten steken een nummer van diegene in een heel nieuw jasje, of coveren een lied dat veel voor ze betekent. Voor sommige artiesten betekende het programma zelfs hun definitieve doorbraak, zoals Davina Michelle die het nummer Duurt Te Lang ten gehore bracht.

Vorig seizoen zagen we onder meer Numidia, Douwe Bob, MEAU en Duncan Laurence schitteren in het programma. Wanneer het nieuwe seizoen begint, is helaas nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Instagram @bestezangers, NU.nl | Beeld: Videostill YouTube AVROTROS