Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex on the Beach-ster duikt voor een tweede keer op in Steenrijk, Straatarm

De realityster ruilde haar luxe leventje opnieuw in voor een heel beperkt budget.

eotb

Tijdens seizoen 5 van Ex On The Beach Double Dutch maakten we kennis met 'queen' Alisa Megastar. Een tijdje later verscheen zij samen met haar verloofde Mershad in Steenrijk, Straatarm, en blijkbaar was dat haar goed bevallen: gisteren deed de realityster namelijk opnieuw mee aan het programma, maar dan samen met haar zus.

Steenrijk, Straatarm

In het populaire SBS-programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen voor een week van leven. De 'rijken' duiken in het leven van de 'armen' en andersom. In de aflevering van woensdagavond zagen we hoe Alisa en haar zus Kateryna voor een week even ruilden met Saskia en haar dochter Luna.

Alisa en Kateryna hebben beiden een succesvol bedrijf in de beauty-industrie. Alisa runt in Dubai een business in botox en filters, en Kateryna heeft in België haar eigen salon voor permanente make-up. Hun leventje vol met feestjes, shoppen, massages en andere luxe moest een week lang plaatsmaken voor een leven op minimaal budget.

Budget

Dat het leven op een beperkt budget voor Alisa en Kateryna ver af staat van hun eigen realiteit, blijkt meteen. Zo hebben de zussen géén idee wat de voedselbank is, en ook het boodschappen doen blijkt een flinke uitdaging. Ze moeten het doen met een weekbudget van 80 euro, maar in de supermarkt merken ze al snel dat ze hun budget voorbij gaan. Met als gevolg dat er dingen terug moeten worden gelegd: "Oh, die parmezaanse kaas, die moet terug... eigenlijk moeten we al onze lievelingsspullen teruggeven."

Luxe leven

Waar Alisa en Kateryna het behoorlijk moeilijk hebben met hun beperkte middelen, genieten Saskia en Luna volop van hun 'luxe leventje'. Het gezin, dat zelf in de bijstand zit, krijgt ineens 2000 euro om te besteden. Ze besluiten dan ook om meteen lekker te gaan shoppen. Een droom die uitkomt! Ook hebben ze de tijd van hun leven in het prachtige huis van de zussen, dat een behoorlijk contrast is met hun eigen flatje in Hoogeveen.

Realitysterren

Alisa Megastar is niet de enige tv-persoonlijkheid die mee doet aan Steenrijk, Straatarm. Sterker nog, een heleboel mede-realitysterren zijn al in het programma verschenen. Zo verruilde EOTB-ster Nick op Heij eerder dit jaar zijn luxe villa al voor een minder luxueus optrekje, en ook Temptation Islands Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman deden mee, net als Fabrizio Tzinaridis. Welke Ex On The Beach of Tempa-ster gaan we verder nog in het programma zien? Wij zijn benieuwd!

Showbizz
  • Steenrijk, Straatarm
  • MTV, Ex On The Beach