Kijkers raken niet uitgepraat over EOTBDD’s Alisa Megastar in Steenrijk, Straatarm

De reacties zijn niet mals.

Na een lange tijd was EOTBDD-queen Alisa Megastar gisteravond eindelijk weer terug op de buis. In Steenrijk, Straatarm ruilde ze samen met haar verloofde een week van leven met een alleenstaande moeder en haar twee tieners. Enne, dat viel de zwangere realityster behoorlijk zwaar…

Luxe leventje

In Steenrijk, Straatarm ruilt een rijk gezin een week lang van huis met een gezin dat niet veel te besteden heeft. Dat betekent dat het rijke gezin ineens van een krap budget moet rondkomen, terwijl het arme gezin terechtkomt in een leven vol luxe.

Gisteravond was het de beurt aan realityster Alisa Litinskaia, zoals ze echt heet. We kennen haar natuurlijk allemaal van haar korte, maar spraakmakende deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze behoorlijk wat Instagram-volgers aan heeft overgehouden. Daarnaast heeft ze haar eigen beautystudio. Samen met haar verloofde Mershad Pour Hossein leeft ze dan ook een luxe leventje, zoals wel te zien is op haar Instagram. Vakanties in de Malediven, Louis Vuitton-tassen bij de vleet en de duurste outfits. Wekelijks hebben Alisa en haar verloofde een whopping tweeduizend (!) euro te besteden.

Rijkeluishouding

Dat is een heel ander bedrag dan waar alleenstaande moeder Monique en haar twee kinderen Tristan en Boann van moeten rondkomen. Zij hebben niet meer dan 85 euro in de week te makken. Enne, dat was flink wennen voor Alisa. Zo had ze geen geld meer voor haar geliefde en decadente Sint-Jacobsschelp.

Ook aan het huis raakte de realityster maar moeilijk gewend. Zo vond ze Moniques huis maar een troep én moest ze het zelfs doen zonder föhn. Dat ging Alisa een stapje te ver, dus besloot ze de buren lief aan te kijken om zo tóch nog een föhn te scoren.

Kijkers waren dan ook niet onder de indruk van Alisa's rijkeluishouding. De reacties op Twitter waren dan ook allesbehalve mals. “Vind je het een zooitje, Alisa? Dat wordt opruimen dan. Handjes uit de mouwen”, schrijft iemand. “Ik kan hier niet naar kijken. Die arme gezinnen hebben het altijd super zwaar en hebben vreselijke dingen meegemaakt. Komt Alisa 'Megastar' aan: 'Sommige mensen hebben nog nooit een Sint-Jacobsschelp op, dat vind ik echt heel zielig'”, tweet een ander. Ai…

Lief en mooi stel

Toch zijn er ook mensen die het opnemen voor Alisa en haar verloofde. “Ik vind jullie super lieve mensen die niet vergeten zijn dat jullie niet altijd rijk geweest zijn”, begint iemand onder Alisa's Instagramfoto. “Ik vind het ook heel mooi dat jullie heel veel over hebben voor andere mensen. Heel goed dat jullie straks jullie kindje leren dat je zelf moet werken om wat te bereiken. Het klopt dat je altijd je dromen na moet leven.”

Daar sluiten anderen zich volledig bij aan. “Wauw, wat een andere versie van jezelf vergeleken met de Alisa Megastar die we hebben leren kennen bij EOTB, wat ben je een mooi mens” en “Wat zijn jullie een mooi, warm en lief stel” klinkt het in de comments.

Beeld: SBS6, Instagram

Laatste nieuws