Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Dít is de bekende zus van De Bachelors Eline

Ook kunnen we Eline al kennen van een ander programma.

De Bachelor is inmiddels in volle gang. Zo zitten bachelors Paul en Rien volop in hun avontuur om de ware liefde te vinden. Een van de dames die dit jaar meedoet, is Eline. Enne, zij kwam ons meteen al héél erg bekend voor. Wat blijkt? Haar zus is een oude bekende.

Holland's Next Top Model

Naast een bekende zus, is Eline herself ook geen onbekende. Zo kwam recent naar buiten dat ze in 2015 heeft meegedaan aan Holland's Next Top Model. FYI: het seizoen waarin Loiza Lamers als winnares werd bekroond. Toch heeft ze niet heel lang van haar tijd in het programma mogen genieten. Tijdens de make-overs weigerde de beauty namelijk om haar lange lokken af te knippen, waardoor ze het programma moest verlaten.

Bekende zus

En dat realitytelevisie in de familie zit, dat is een ding dat zeker is. Zo is Eline haar zus niemand minder dan Maris, die in 2022 samen met haar partner Ivo, meedeed aan Temptation Island. Wait, what? Op TikTok deelde de twee recent een video waarin ze onthulden dat ze daadwerkelijk familie van elkaar zijn.

"Ik zit dus De Bachelor te kijken, en ik denk: waar ken ik deze meid van?" begint Maris in de video. Dan zien we ineens Eline voorbij komen. "Ik denk dat ik het weet", vertelt ze. "Dit is dat zusje van dat rare stel uit Temptation." Maris reageert er daarna grappend op met: "Nee, dat is helemaal niet waar. Dat is die ene meid die haar haar niet wilde knippen in Holland's Next."

@elinestapel Ben in ieder geval aflevering 1 dit keer voorbij @Maris #debachelor #videoland #videolandnl #vjp #voorjou #fyp ♬ origineel geluid - Eline

Maar dit is niet de enige video die de zusjes hebben gemaakt. Zo vertoefden ze recent nog op het prachtige Bali waar ze een GRWM opnamen om wat meer te weten te komen over Eline en De Bachelor. Zo vertelt Eline in de video dat ze er al vanuit ging dat De Bachelor iemand was die ze niet leuk vond. "Ik ging daar wel een beetje van uit. Hoe groot is de kans dat dat je iemand treft die je echt heel erg leuk vindt?" True that

Bron: Love Reality, TikTok | Beeld: Jasper Suyk