Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Antoon over carrière: 'Wil vooral m'n eigen pad blijven volgen'

'Ik doe ook maar wat.'

Gisteravond was Antoon te gast bij de talkshow Beau. De knappe zanger kan sinds afgelopen week maar liefst twee uitverkochte Ziggo Dome-shows van zijn bucketlist afvinken. En zeg nou zelf: dat is natuurlijk een grote mijlpaal! Bij Beau vertelt de zanger hierover en onthult hij wat zijn manier is om 'zo lang mogelijk succesvol te blijven'.

Commercieel

Hoewel sommige artiesten hun muziekgenre ietwat bijschaven naar de commerciële kant naarmate ze bekender worden, wil Antoon daar juist niks van weten. "Het klinkt misschien raar als je zo hoog vliegt, maar ik probeer om nu zo ver mogelijk te blijven van alles wat commercieel is", laat de zanger weten.

Hits

En dat dat soms lastig is voor de zanger, benoemt hij ook. Zo legt hij uit dat als zijn label roept: 'Dít wordt de nieuwe hit', hij meteen denkt dat ze die plaat juist níét moeten uitbrengen. De 20-jarige heeft namelijk zijn eigen manier om te checken of zijn muziek een hit kan worden. "Ik kijk eerder wat m'n zusje tof vindt en wat ik heel leuk vind en dat breng ik uit. En als dat goed werkt, is dat alleen maar tof."

Uitverkochte shows

Ook zijn twee uitverkochte Ziggo Dome-shows komen nog even aan het licht tijdens de talkshow. Zo vertelt hij dat hij eigenlijk niet precies weet waar zijn grote succes vandaan komt. "Ik doe ook maar wat", legde hij uit. You go Antoon!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress