Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel leuk nieuws voor fans van Antoon

Wij zijn mega excited!

Qmusic Top 40 Awards 2023 Rode Loper

Met zijn catchy nummers en knappe looks heeft Antoon (die eigenlijk Valentijn Verkerk heet) niet alleen de Nederlandse hitlijsten, maar ook onze harten veroverd. En niet alleen die van ons, want de jonge zanger heeft inmiddels al meer dan 200 duizend volgers op Instagram. Ben jij ook zo'n fan van de zanger? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er wordt namelijk een film over zijn leven gemaakt.

Bioscoopfilm

Ja, dat lees je goed! Binnenkort komt er een film over Antoon in de bioscoop. De film gaat Antoon-Engel heten. Gisteravond werd de trailer voor het eerst laten zien en was Antoon te gast bij Humberto om het leuke nieuws te vertellen.

Carrière

De afgelopen drie jaar is de zanger door producent FCCE op de voet gevolgd terwijl zijn carrière in een rap tempo omhoogging. Hij maakte hit na hit en stond afgelopen december zelfs twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Sterker nog, vorige maand won Antoon de QMusic Top 40 Award voor Beste Artiest. We kunnen in ieder geval genoeg coole fragmenten in de film verwachten dus!

Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Jeugd

Antoon-Engel wordt geproduceerd door Justus Verkerk, ofwel de vader en manager van Antoon. Naast beelden van zijn glansrijke carrière zullen we ook nooit eerder vertoonde beelden van zijn jeugd gaan zien in de film. Ook komen familieleden aan woord die een boekje opendoen over hoe hij vroeger was. De film is vanaf 21 april in de bios te zien. Exciting!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, YouTube

Showbizz
  • 03-02-2020. Ahoy, Rotterdam, NLD. Q Music Top 40 Awards. Fotograaf:BrunoPress/David Heukers