Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Mama Appelsap te horen in het intro van De Bachelor

Hoor jij het ook?

We genieten al wekenlang van Paul en Rien hun zoektocht naar de liefde in De Bachelor. Na al die weken kunnen we het intro inmiddels wel dromen. Maarre, is dít detail jou al eens opgevallen? Een TikTokker hoort namelijk een zogenaamde Mama Appelsap in het nummer.

Mama Appelsap

"Aan alle Bachelor-kijkers: horen jullie dit ook?" vraagt TikTokker Laura Holscher zich af in een video die momenteel viral gaat. Vervolgens laat ze het intro van De Bachelor zien, waarin we Paul en Rien over het strand zien lopen. Maar daar gaat het niet om. "Hoorde je het niet?" vervolgt Laura. "Dat nummer zegt toch gewoon 'Paul en Rien'? Kijk, let op." Vervolgens laat ze het intro nog een keer zien en horen. En inderdaad, als je goed luistert hoor je 'Paul en Rien' in het intronummer. "Hoorde je dit nou nog niet? Dan hoor je het vanaf nu voor altijd!" eindigt ze lachend.

https://www.tiktok.com/@lauraholscher___/video/7359233504770559265?

Twee kanten

De video van Laura is inmiddels al tienduizenden keren bekeken en levert dan ook een hoop verbaasde reacties op van kijkers. "Hahaha vanaf nu wel", reageert iemand onder de TikTok. "Hahaha bedankt he", "Omg jaaa 😂 goed opgemerkt zeg" en "Dankjewel hè 😂😂😂", klinkt het verder.

Maar er zijn ook heel veel kijkers die deze Mama Appelsap óók al hadden gehoord. "Hahaha ik dacht dat ik de enige was die dit hoorde 😅😅", schrijft iemand. "JAAA ik hoorde dit ook!" "Hahaha dit precies dacht ik gisteren ook tijdens het kijken" en "Hahahah ik was dus niet de enige, vanochtend nog meegezongen 😂😂😂", luidt het verder in de comments.

Expres of niet?

De vraag die nu nog overblijft is: heeft Videoland dit expres gedaan of het toeval? "Ik vraag me dus ook echt af of dit de bedoeling was of niet", zegt iemand in de comments. En: "Zou het expres zijn?! Of toeval". Het antwoord op die vraag hebben we helaas niet, maar vanaf nu horen we wél altijd 'Paul en Rien' in het intro.

Bron: TikTok @lauraholscher___ | Beeld: Jasper Suyk