Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelor Paul reageert op commotie rond zoenen

'Wat hadden jullie dan verwacht?'

In de laatste aflevering van De Bachelor ontstond er flink wat commotie nadat bachelor Paul met een tweede dame had gezoend. Op de blue carpet tijdens de première van Máxima vroegen wij daarom aan Paul hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Twee keer gezoend

Paul is één van de twee bachelors die dit seizoen op zoek gaat naar de liefde in De Bachelor. Zijn allereerste één-op-één date met Josephine was meteen heel romantisch. De twee eindigden dan ook zoenend in het zwembad. In de laatste aflevering zagen we dat Paul op date ging met Eline. De twee leerden elkaar een stuk beter kennen en er bleek toch meer chemie te zijn dan ze van tevoren hadden verwacht. En ook dit keer zoende Paul met zijn date. Toen Eline dit bij terugkomst in de villa eerlijk vertelde aan de rest van de vrouwen, waren die behoorlijk verbaasd.

Tijdens de cocktailparty die volgde, werd Paul zelfs flink aan de tand gevoeld. Want was hij van plan met elke vrouw te zoenen met wie hij op date ging, en wat zijn eigenlijk zijn intenties?

Verrast

"Ik zeg je eerlijk, dat verraste me daar ter plekke enorm", zegt Paul over de commotie die ontstond. "Ik kan me herinneren dat iemand van de productie naar me toe kwam en zei 'nou Paul, maak je er maar klaar voor: ze zijn pissed'. Dus ik zei, waarom dan? Heb ik iets verkeerd gezegd?" Maar het bleek te gaan over het feit dat hij ook met Eline had gezoend.

"Op een gegeven moment gaat dat gebeuren", vindt Paul. "Wat je als kijker niet ziet is dat ik tot op dat punt gemiddeld met iedereen een half uurtje heb gesproken. Ga je dan een hele dag op date, dan leer je pas echt iemand kennen", legt hij uit. "Maar goed, ik heb ze me maar van kritiek laten voorzien en uiteindelijk kwam het allemaal goed."

Kritiek aanvaarden

Wat de kritiek met hem deed? "Als dat leeft, dan leeft dat. En dan kan ik het maar beter aanvaarden. Want wat iemand voelt, daar kan ik niet boos op worden", stelt Paul. "Maar tegelijkertijd had ik wel zoiets van, wat hadden jullie dan verwacht? En je zou je zelfs de vraag kunnen stellen van als je dan met één iemand hebt gezoend, is het dan voor de rest voorbij? Doet de rest dan mee voor spek en bonen?" Wij kunnen in elk geval niet wachten om te zien hoe dit verder gaat.

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland.

Beeld: Jasper Suyk