Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Iris Rulkens imiteert kandidaten Daar Gaan Ze Weer

En dat doet ze als geen ander.

Geniet jij ook van het nieuwe programma Daar Gaan Ze Weer? Mocht je het programma niet kijken, is de kans toch groot dat je de deelnemers kent. Ze hebben namelijk allemaal eerder meegedaan aan een realityprogramma waarbij ze een avontuur in het buitenland aangingen. Iris Rulkens heeft weer een hilarische imitatie gemaakt van kandidaten Debbie en Caroline.

B&B Vol Liefde

Debbie en Caroline ken je ongetwijfeld nog uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Helaas leverde de zoektocht voor beide vrouwen niet de prins op het witte paard op, maar de dames hebben zeker niet stilgezeten. Debbie ontmoette na haar deelname de Italiaanse Vincenzo, met wie ze nu samen een zoontje heeft. Caroline heeft momenteel geen liefde in haar leven, en moest helaas tijdens de coronapandemie noodgedwongen haar b&b verkopen. Maar, in het nieuwe programma is te zien hoe Caroline samen met hondje Roos toch weer stappen maakt om opnieuw een b&b te openen in het buitenland.

Imitatie

Iris Rulkens deelt op Instagram een hilarische imitatie van de twee vrouwen. Ze vergroot de karaktertrekken waar de vrouwen om bekendstonden tijdens hun deelname aan B&B Vol Liefde, en doet perfect hun manier van praten na.

Zie hieronder de Iris' volledige imitatie van de kandidaten.

Daar Gaan Ze Weer

In het nieuwe RTL-programma Daar Gaan Ze Weer gaan oud-bekenden van realityprogramma's in het buitenland opnieuw een buitenlands avontuur aan. We volgen hun tegenslagen en successen tijdens het verwezenlijken van hun dromen. Zo volgen we onder andere de twee dames uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, maar zijn ook Aadje en Richard van Ik Vetrek te volgen terwijl ze een succesvolle b&b runnen, en een nieuw cateringbedrijf proberen op te zetten in Spanje. Ook Maaike en Bart uit Helemaal Het Einde zijn van de partij, en zijn neergestreken in het Spaanse Blanes. Ten slotte mogen we ook het avontuur van Jacobien en Arjen uit Kerels Met een Kleintje volgen in het Italiaanse Ostuni. Laten we hopen dat alle avonturen gaan slagen!

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: Daar Gaan Ze Weer