Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gieren! Iris Rulkens imiteert tv-personages van vroeger

Van Beugelbekkie tot Lizzie McGuire.

Was jij vroeger ook dol op Beugelbekkie en Lizzy McGuire? Je bent niet de enige. Ook imitatiekoningin Iris Rulkens keek deze programma's. Om je even terug te brengen naar je jeugd besloot Iris een paar populaire personages van vroeger te imiteren. 

Nostalgie

Van Pokémon tot Beugelbekkie, als we aan onze kindertijd terugdenken worden we spontaan nostalgisch. In de jaren 90 en de zero's zijn er behoorlijk wat grappige series en films gemaakt. We groeiden op met (naar onze mening) de allerleukste programma's op de buis.

Iris Rulkens post op Instagram daarom een hilarische compilatie van imitaties van deze jeugdseries. De iconische zinnetjes in precies de perfecte stemmetjes zorgen voor een enorme throwback. Iris staat op Instagram bekend om haar geweldige talent om typetjes na te doen. Ze steekt de gek aan met bijvoorbeeld tv-personages en BN'ers. Nu deelt de grappenmaker dus een geweldige throwback naar de tv programma's waar millennials vroeger naar keken. Hoeveel herken jij er?

Zo komt onder andere The Parent Trap voorbij, een speelfilm uit 1998 met Lindsey Lohan. Deze film liet ons allemaal hopen dat we ook ergens een verborgen tweelingzus hadden.

Ken je Lizzie McGuire nog? We waren allemaal gek op deze serie met Hilary Duff. De comedyserie had twee seizoenen en ging over een jong meisje dat moest overleven op de middelbare school, met alle teenage issues die daarbij horen. Ah, wij krijgen helemaal zin om alles terug te kijken!

Bron: Instagram | Beeld: Lizzie McGuire