B&B Vol Liefde-Debbie maakt naam zoontje bekend

Prachtig!

Recent is Debbie – bekend van B&B Vol Liefdebevallen van haar kleine spruit, en sindsdien zitten zij en vriendlief Vincenzo op een blauwe wolk. En nu, een paar weken later, deelt de kersverse moeder ook ein-de-lijk de naam van haar zoontje.

Naam

Eind april is Debbie bevallen van haar kleine spruit, en sindsdien is het gezinnetje van drie dolgelukkig. Zo delen ze regelmatig wat leuke kiekjes van hun zoontje. Cute! En nu, een aantal weken na de bevalling, deelt Debbie ook finally de naam van haar newborn: Giuseppe. Wauw!

Onder een Instagram-bericht schrijft de kersverse moeder: “Vanochtend hebben we voor het eerst Giuseppe’s nieuwe thuis aan hem laten zien”, wat betekent dat het gezinnetje van drie binnenkort gaat verhuizen! “Nog heel even geduld voordat we hier definitief gaan wonen. En Giuseppe… die heeft alvast kunnen proeven aan de vrijheid en energie van deze locatie 💙”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie Breg (@debbiebreg)

Liefde

Debbie was te zien in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames mocht het bij haar allemaal niet zo vlotten. Gezellig was het bij vlagen wel met MelvinPascalJelmer en Christiaan, maar een echte romantische klik? Daar was geen sprake van. Kritische kijkers doopten de voormalig Amsterdammer zelfs om tot echte ‘Ice Queen‘. Inmiddels is Debbie al een tijdje happy in de liefde met Vincenzo en hebben ze hun gezinnetje dus uitgebreid met de kleine Giuseppe!

 

Laatste nieuws