Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit eten de deelnemers van EOTBDD op een dag

Aha!

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is afgelopen weekend van start gegaan bij MTV. De deelnemers verblijven in een prachtige villa waar het hen aan niks ontbreekt. Zo zien we vaak lekkere drankjes en cocktails voorbij komen, maar wat eten de deelnemers eigenlijk gedurende de dag?

Ontvangst

De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars was zondag dan eindelijk te zien. Shirley is een van de deelnemers die meedoet aan het All Stars-seizoen. Zelf was ze een beetje geschrokken van de eerste aflevering, maar ze was ook erg benieuwd wat haar volgers ervan vonden. Via een vraagsticker in haar stories kunnen haar followers dan ook delen wat ze van de start van het seizoen vonden.

Shirley krijgt veel leuke reacties, maar ook veel vragen. Zo wil iemand weten wat de exen bij hun entree drinken. Op het strand staat namelijk een bar waarop ananassen staan die gevuld zijn met een drankje. "Wat zit er voor drinken in die ananas?", wil iemand weten. "Gewoon een sapje of een heel slap gemixt cocktailtje 🍹", deelt Shirley.

Eten

Ook is iemand benieuwd naar wat de deelnemers eten op een dag. "In de ochtend moesten we ons eten zelf maken. Je kunt kiezen uit brood, jam, kaas, kipfilet, eieren, yoghurt, muesli, fruit, etc.", reageert Shirley.

Het diner maken de deelnemers niet zelf klaar. "In de avond kregen we wat te eten: pasta, hamburgers, salades, biefstuk... Meestal best lekker", vindt Shirley.

Ivory

Ook is iemand benieuwd naar hoe het nu gaat tussen Ivory en Shirley. "Heb je nog een hekel aan Ivory?", vraagt iemand. Shirley en Ivory moesten namelijk op date in de eerste aflevering, maar zagen dit allebei aanvankelijk niet zitten. Uiteindelijk leken de twee het best gezellig te hebben. "Het heeft zo'n twee jaar geduurd, maar nee. Ik word er een beetje naar van om te zeggen, maar ik mag hem nu zelfs." Ha!

Bron: Instagram @shirleycvc | Beeld: MTV