Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deelnemers EOTBDD reageren op eerste aflevering: 'Wel geschrokken'

Ha!

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars was gisteren te zien op MTV. Tijdens de persdag van EOTBDD konden de deelnemers deze aflevering voor het eerst zien. In gesprek met Grazia vertellen de deelnemers hoe ze het vonden om de eerste aflevering te zien.

EOTBDD

Het tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is extra bijzonder omdat dit het All Stars-seizoen is. Voor dit seizoen zijn Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour weer van de partij. Ook de eerste ex is een bekende, namelijk niemand minder dan Megan.

Gisteren was de eerste aflevering eindelijk te zien bij MTV. En waar de kandidaten het in eerdere seizoenen nog weleens rustig aan deden, geldt dat zeker niet voor het tiende seizoen. Zo gebeuren er genoeg spicy dingen tussen de deelnemers. Iets wat sommige deelnemers wel heftig vinden om terug te zien.

"Ik ben er een beetje van in de war", deelt Shirley over wat ze van de eerste aflevering vindt. "Ik vond het wel leuk. Vooral als ik zelf niet in beeld was", grapt ze. "Ik vind het ook wel grappig, maar ik ben wel een beetje geschrokken. En dit was pas aflevering één."

 

Geweldig

Megan kwam als eerste ex in de villa en vond het enorm leuk om de eerste aflevering te kijken. "Ik vond het geweldig om terug te zien", deelt ze. "Sommige dingen was ik alweer vergeten. En het was ook heel leuk om te zien wat ik had gemist in de villa. Ik kan niet wachten om de rest te zien." Elias deelt dat ook hij het heel leuk vond om de eerste aflevering te zien. "Ik had wel een beetje kriebels in mijn buik."

Ook Ayleen genoot van de eerste aflevering, maar vindt het soms lastig om naar zichzelf te kijken. "Ik vond het leuk, maar ik vind iedereen leuk, behalve mezelf. Maar ik denk dat iedereen dat bij zichzelf heeft."

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is elke zondag om 22.00 uur te zien bij MTV. Op dinsdag kun je de aflevering op Videoland zien. 

Beeld: NL Beeld