Dít zijn de kandidaten van het All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch

En dit is wanneer het nieuwe seizoen van start gaat!

Maak je borst maar nat, want het gloednieuwe All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch staat voor de deur. Enne, MTV heeft vandaag de acht kandidaten bekendgemaakt!

De cast

Ex On The Beach: Double Dutch keert vanaf zondag 7 april terug met een All Stars-seizoen. De cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij reizen naar de adembenemende villa in Colombia voor negen afleveringen, gevolgd door een reünie. Het belooft weer een spectaculair seizoen te worden, vol luxe, zon, lust en natuurlijk de genadeloze Tablet of Terror.  Dit zijn de acht kandidaten:

All Stars

Ayleen

Ayleen gaat blanco het All Stars-seizoen in. Ze wil niet dat het saai wordt, en verwacht dat ze wel herrie gaat schoppen. Want als Ayleen nee zegt, bedoelt ze ook echt nee en als iemand doordramt, kan ze erg boos worden. Hoewel ze zegt dat ze alleen vroeger een “bitch” was, vindt ze zichzelf nu een heel aardig persoon. Maar maak je geen zorgen, ze is nog steeds glashelder in het aangeven van haar grenzen en is niet bang om wat drama te beginnen als de villa naar haar mening te saai wordt.

ayleen

Elias

Elias is een oude bekende; deze 25-jarige DJ heeft al twee keer eerder meegedaan aan Ex on the Beach: Double Dutch en staat ook bekend als ‘Chainboy’. Natuurlijk neemt hij zijn ketting ook dit All Stars-seizoen weer mee. Sinds zijn ex zijn hart heeft gebroken, vertrouwt hij vrouwen niet meer. Hij is al een hele tijd single en is voornamelijk in de sportschool te vinden. Elias is nogal een dominant type en hij ziet snel of een meisje hem interessant vindt. Zijn praatjes vullen zeker de gaatjes!

elias

Ivory

Na Ex on the Beach: Double Dutch ging het goed met Ivory. Hij is nog steeds DJ, maar nu onder een nieuwe naam: DJ Mesmo. Ivory leeft voor muziek en zijn vrienden noemen hem een levende muziekencyclopedie. Als hij single is, maakt Ivory graag plezier en verkent hij zijn mogelijkheden. Hij zit niet stil en neemt nooit genoegen met één partner. Hij raakt snel verveeld en heeft daarom altijd meerdere scharrels in zijn telefoon staan.

ivory

Luca

Na zijn deelname aan seizoen 8, is Luca behoorlijk populair geworden als influencer en DJ. Hij kijkt positief terug op zijn vorige deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, maar hij doet beslist niet mee om vrienden te maken. Luca heeft zo’n 100 avontuurtjes gehad en bijna geen serieuze relaties; hij denkt dat hij nooit echt verliefd is geweest. Degene die hem verliefd maakt, krijgt een lintje van zijn moeder.

luca

Maxim

Volgens eigen zeggen kunnen we dit seizoen een ’hevige’ Maxim verwachten. Hoewel hij niet van drama houdt, is hij niet vies van een beetje uitlokken. Hij heeft de vorige keer laten zien dat hij twee weken zonder seks kan, maar zijn zijn hormonen ook dit jaar bestand tegen de bloedmooie, sexy singles in de villa?

maxim

Michelle

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch vond Michelle zichzelf veel te lief. Ze had het idee dat mensen vrij snel over haar heen liepen. In dit All Stars-seizoen wil ze niet zoveel van de andere deelnemers pikken. Als je haar iets hebt aangedaan, zal ze dat nooit vergeten en belooft ze je op de een of andere manier terug te pakken. Zal haar vakantie weer helemaal in het teken staan van lichamelijke inspanning? Of zal ze zich richten op haar nieuwe vurige karakter?

michelle

Shirley

Reality trooper Shirley was eerder te zien in seizoen 7 en is klaar voor dit nieuwe seizoen. Ze is niet van plan om een saaie vakantie te hebben, want ze heeft altijd wel iets te zeggen. Ze komt voor lust, sensatie en gezelligheid. Shirley heeft pas recent ontdekt dat ze gemakkelijk verliefd wordt. Ze zegt alleen dat ze niet dom genoeg is om naar dat gevoel te luisteren.

Yara-Nour

Yara-Nour was in seizoen 9 te kort in de villa om haar doel te bereiken. Dat is namelijk seks hebben met iemand op televisie. Onze transgenderkoningin zal dit seizoen haar meest sexy zelf zijn. Haar ideale date is een romantische zonsondergang met lekker eten en een glas wijn. Yara-Nour vindt het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen tijdens een date. Haar hobby’s zijn uitgaan en reizen, maar ze staat ook graag in de keuken om taarten te bakken.

yara-nour

MTV’s Ex On the Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV Nederland, België en op MTV.NL. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland.

Bron & beeld: MTV

Laatste nieuws