Paul was tijdens opnames van De Bachelor meerdere keren ziek: ‘Zanzibarf’

'Expectation vs reality', schrijft hij op Instagram.

Paul is dit jaar één van de twee hoofdrolspelers in De Bachelor. De concurrentiestrijd met mede-bachelor Rien is inmiddels aan en de komende weken gaan we zien of hij de liefde vindt. Maarre, op Instagram verklapte hij onlangs dat hij zich niet alléén maar met het vinden van de ware bezighield op het Afrikaanse eiland. Hij zou namelijk tot vier keer toe ziek zijn geworden.

Zanzibarf

“Ik had een mooie kans om een maand lang op Zanzibar te zitten met 26 hele mooie vrouwen“, blikte Paul eerder terug op het avontuur in gesprek met Fawry. Toch blijkt dat niet alleen zon, zee, strand en good vibes te zijn geweest. Op zijn Instagram verklapt hij meerdere keren voedselvergiftiging te hebben opgelopen op het tropische eiland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Roos (@paul.rooss)

”Expectation vs reality (Zanzibarf na voedselvergiftiging nummer 4 🫠)”, grapt de Bachelor in een bericht op zijn profiel. Aiii…

Zanzibar

Ook presentatrice Monica was niet altijd te spreken over het ‘idyllische’ Zanzibar. Ze verbleef er natuurlijk een aantal weken voor de opnames van De Bachelor, maar dat was niet altijd rozengeur en maneschijn. “Het is echt… met alle respect een verschrikkelijk eiland”, vertelt Monica aan co-host Kaj Gorgels in hun podcast.

“Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland. Het is niet normaal. Je hebt daar echt wel luxe resorts, dat heb je. Maar dan moet je gewoon ‘s nachts aankomen in een geblindeerd busje naar dat resort janken en dan moet je daar gewoon 3 of 4 dagen zitten. Niet eruit komen en dan met een rotgang weer naar huis.”

Virus

Daarnaast woedde er ten tijde van de opnames ook nog een virus op het eiland, genaamd ’the red eye disease’ (bindvliesontsteking of conjunctivitis). Meerdere crewleden raakten besmet met het virus, maar voor Paul bleef het ‘gelukkig’ bij een voedselvergiftiging. Maal vier dus… Ouch!

Bron: Instagram @paul.rooss, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws