Leuk! Kelly Heruer lanceert nieuwe podcast over het moederschap

'Heerlijke ongegeneerde mommy talk', klinkt het op Instagram.

Kelly Heruer is trotse moeder van zoontje Bodie en momenteel in verwachting van een tweede kleine spruit. Enne, dat brengt natuurlijk de nodige mom-struggles met zich mee. Ze praat erover in een gloednieuwe podcast die ze binnenkort lanceert met haar vriendin Naomi Collinda. In ‘De Loedermoeders‘ praten de twee besties over alles waar ze tegenaan lopen.

De Loedermoeders

”Begin voortaan elke nieuwe week met ‘de Loedermoeders’. Heerlijke ongegeneerde mommy talk met Kelly & Naomi, vanaf 1 April!”, klinkt het op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILVY NETWORK (@ilvynetwork)

”Eindelijk mogen we het bekend maken! Wij pakken samen met @ilvynetwork de podcast @loedermoeders op en zijn achter de schermen hard aan het werk geweest met zijn allen!”, schrijft Kelly in haar Instagram Stories onder een video waar ze in de studio zit. ”Heerlijk ongegeneerd praten over alles wat erbij kijken komt, en geloof me, niks is te gek bij ons!” Sounds good!

De allereerste aflevering van de besties staat gepland op maandag 1 april, en dat is volgens Kelly ‘no joke’. We hoeven dus niet heel lang meer te wachten om alle verhalen van de twee aan te horen. Yay!

Boys mom

Begin januari deelden Kelly en Jethro het heugelijke nieuws dat ze opnieuw ouders worden. “Happy new year, happy new life🤰🏼🐻”, klonk het op Instagram. “Na de miskraam afgelopen jaar werd het proberen voor nog een kindje toch steeds spannender, maar wat voelen wij ons ongelooflijk gezegend dat ik weer een kindje mag dragen en dat het allemaal goed verloopt💪.”

Inmiddels weten we dat Kelly een echte boys mom zal worden. Het stel deelde eerder namelijk al een video van de gender reveal. Middels confettikanonnen kwamen Kelly en Jethro erachter welk geslacht hun tweede koter heeft. En wat blijkt? Er sprong blauwe confetti uit de kanonnen, wat betekent dat zoontje Bodie er een broertje bij krijgt!

Bron: Instagram @kellyheruer | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws