Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de prijs van één nacht in de villa van De Bachelor

Spoiler: het is waarschijnlijk niet zo belachelijk duur als je denkt.

In het nieuwe seizoen van De Bachelor zwijmelen we elke aflevering weer weg en wanen we ons even in het paradijselijke Zanzibar. De villa op het strand waar de dames verblijven is een pláátje om te zien. Maar hoeveel kost een overnachting daar eigenlijk?

Monica Geuze

Het huidige seizoen van De Bachelor wordt opgenomen in Zanzibar. Een betere plek om op zoek te gaan naar de liefde is er niet, zou je denken. Toch denkt Monica Geuze daar een tikkeltje anders over. "Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland", zei de presentatrice onlangs weinig genuanceerd in haar podcast met Kaj Gorgels. "Je hebt daar echt wel luxe resorts, dat heb je. Maar dan moet je gewoon ‘s nachts aankomen in een geblindeerd busje naar dat resort janken en dan moet je daar gewoon 3 of 4 dagen zitten. Niet eruit komen en dan met een rotgang weer naar huis.”

Villa Lali

Goed: Monica mag dan niet bepaald te spreken zijn over Zanzibar, voor ons lijkt het eiland nog altijd een waar paradijs. En we kunnen dan ook wel toegeven dat we met enige jaloezie kijken naar de meiden die daar tijdens de opnames van De Bachelor gratis mogen verblijven.

Hoewel zo'n enorme strandvilla met zwembad en privéchef in eerste instantie nogal een ver-van-je-bed-show kan lijken, kwam Veronica Superguide erachter dat het zeker niet alleen voor miljonairs is weggelegd om de villa van De Bachelor te huren. Een overnachting in Villa Lali kost zo'n 1780 dollar, oftewel 1626 euro. Dat betekent dat je voor een midweek al snel zo'n 6500 euro betaalt. En ja, dat klinkt belachelijk veel, maar als je vijftien vriendinnen weet op te trommelen (want zoveel passen er in de villa), komt de prijs neer op zo'n 400 euro per persoon voor vijf nachten. En dát valt dan weer reuze mee voor een villa op zo'n idyllische plek!

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor (Videoland), Instagram