Monica Geuze over Bachelor-opnames op Zanzibar: ‘Een verschrikkelijk eiland’

'Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland.'

Het gloednieuwe seizoen van De Bachelor staat op het punt van beginnen. Alle kandidaten én presentatrice Monica Geuze zijn inmiddels weer in Nederland, want de opnames zitten erop. En daar is Monica maar wat blij mee. In de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica namelijk dat de opnamelocatie niet altijd even sprookjesachtig was als de beelden ongetwijfeld laten lijken.

Opnames

Monica verbleef een aantal weken op Zanzibar voor de opnames van De Bachelor, maar daar was het niet altijd rozengeur en maneschijn. “Het is echt… met alle respect een verschrikkelijk eiland”, vertelt Monica aan co-host Kaj Gorgels in hun podcast.

“Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland. Het is niet normaal. Je hebt daar echt wel luxe resorts, dat heb je. Maar dan moet je gewoon ‘s nachts aankomen in een geblindeerd busje naar dat resort janken en dan moet je daar gewoon 3 of 4 dagen zitten. Niet eruit komen en dan met een rotgang weer naar huis.”

Virus

Daarnaast woedde er ten tijde van de opnames ook nog een virus op het eiland, genaamd ’the red eye disease’ (bindvliesontsteking of conjunctivitis). Meerdere crewleden raakten besmet met het virus, maar gelukkig bleef Monica ongedeerd.  “Ik zal je een foto laten zien van de eindredactrice. Dit was zo erg! Die lieve vrouw had zo haar best gedaan om een waanzinnig programma op te zetten, kom je thuis zie je er zó uit”, vertelt de presentatrice. Oh my!

Startdatum

Over anderhalve week barst hét romantische sprookje weer los: niet één, maar maar liefst twee begeerlijke mannen gaan op zoek naar de ware in De Bachelor. Zal één van de dames het hart van Paul en een ander het hart van Rien weten te stelen? De Bachelor is vanaf donderdag 7 maart wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland. We can’t wait!

Bron: Love & Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws