Cute: Quentin zet lover Naomi in het zonnetje op Instagram

'You saved me letterlijk', schrijft de realityster op Instagram.

Ze werden al meerdere keren samen gespot, maar onlangs werd hun prille relatie dan eindelijk bevestigd: Love IslandNaomi en EOTBQuentin zijn een setje! Op Instagram deelt Quentin een reeks liefdevolle kiekjes waarop hij zijn geliefde eens flink in de schijnwerpers zet.

Confirmed

Na de première van de film Buenas Chicas draaiden de geruchtenmolens overuren. Naomi en Quentin verschenen namelijk samen op de rode loper. Toch bevestigden de twee verder nog niets, hoewel ze een weekje later wel een foto deelden van die avond.

Hoogstwaarschijnlijk konden de twee het toch niet meer stil houden, waardoor ze onlangs een té lieve reeks met foto’s op Instagram plaatsten en het één en ander bevestigden. “N x Q VIBES 💞 je bent geweldig @naomijoell 🥰”, zette Quentin in de caption.

En daarmee was the big word er er ein-de-lijk uit: Love Island–Naomi en EOTB–Quentin hebben een relatie! Enne, iedereen mag het weten. Quentin zet zijn lover nu dikwijls in het zonnetje op zijn Instagram-pagina. Cuteness incoming!

Appreciation post

”Appreciation post 💞”, begint Quentin zijn verhaal bij het lieve Instagram-bericht waarin hij zijn nieuwe vlam in het zonnetje zet. ”2024…ik zeg je eerlijk ik zat op het randje van f*ck alles ik ga gewoon ALL IN full demon modes 😈”, aldus de realityster.

”Zat echt op het randje 😅 naast m’n kids voelde ik me niet echt gewaardeerd 🖤🚶”, biecht hij op.

”& toen kwam jij…you saved me letterlijk 🤍”, gaat hij verder. ”Door jou snap ik weer wie ik ben, door jou voel ik weer hoeveel liefde ik in mij heb….🤍 Komen wat turbulente tijden aan 🎬🌪️ maar I know you got my back ✊💍”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @qimsbb

Quentin is naar eigen zeggen enorm dankbaar dat hij de liefde weer mag ervaren. Hij sluit dan ook af met de woorden: ”I love u 🫶.” Aaawh!

Happily in love

Naomi deed in 2023 mee aan Love Island, waar ze op zoek was naar de liefde. Eerst dacht ze dit te vinden bij Kluuk en daarna bij Thijn. Echter kwam er al gauw een einde aan het sprookje, waardoor Naomi als vrijgezel door het leven ging. Tot nu!

Quentin kunnen we natuurlijk allemaal kennen van zijn deelname aan Ex On The Beach en Temptation Island, maar vooral als de ex-vriend van Channah Koerten. Samen met haar heeft hij twee kindjes, Tiger en Rumi. Gelukkig hebben Noami en Quentin nu tóch de liefde bij elkaar weten te vinden, waardoor de twee happily in love zijn. Enne, dat spat ervan af!

Bron: Instagram @qimsbb, Archief | Beeld: NL Beeld, Love Island

Laatste nieuws