Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Naomi deelt leuk nieuws: 'The word is out'

Hoe leuk!

Naomi was een van de knappe singles die we in het afgelopen seizoen van Love Island konden zien. De beauty heeft een super mooi avontuur achter de rug en deelt nu leuk nieuws met haar volgers op Instagram. "Ik kan niet wachten om jullie allemaal mee te nemen op avontuur!"

Deelname

Naomi heeft het goed naar haar zin gehad op Love Island, zo vertelde ze laatst aan ons toen we met haar belden. Waarom ze meedeed aan het programma? “Ik dacht het is een heel leuk avontuur en datingapps zijn écht niks voor mij. Ik heb ook al meegemaakt dat mannen niet voor de juiste redenen bij mij aankwamen. Dus ik wilde eigenlijk gewoon een maatje vinden en Love Island was de plek voor mij om dat te doen.”

Nieuw avontuur

Inmiddels zit het avontuur er dus weer op en is Naomi weer thuis. Stilzitten en bijkomen van de hele gebeurtenis? Daar doet Naomi nauwelijks aan. Op Instagram laat ze namelijk weten dat ze iets heel leuks voor haar volgers in petto heeft. Ze gaat namelijk beginnen met vloggen! "The word is out! 🥰 Ik kan niet wachten om jullie allemaal mee te nemen op avontuur!", schrijft ze op Instagram.

Kijkje achter de schermen

Ze zal iedere week een video plaatsen op YouTube. "Vanaf nu kun je elke week een kijkje achter de schermen krijgen in mijn leven. Ik zal jullie namelijk meenemen naar mijn favoriete plekken met mijn favoriete mensen, mijn werkleven op de leukste feestjes & natuurlijk fashion", aldus Naomi. "Dus, vergeet niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal!", klinkt het. Hoe leuk!

Bron: Girlscene | Beeld: Instagram @naomijoell, Love Island