Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Suzan en Freek delen verdrietig nieuws

Het duo moet de concerten van vandaag en morgen verplaatsen.

Suzan en Freek deelden gisteravond verdrietig nieuws. Het stel is helaas ziek, en moet daarom hun concerten van vandaag en morgen cancelen. Op Instagram laten ze weten dat de concerten later ingehaald zullen worden.

Concerten verplaatst

"We moeten de concerten van morgen (25 maart) en overmorgen (26 maart) in Den Haag helaas verplaatsen door ziekte", schrijven Suzan en Freek in een Instagram Story. "De concerten zullen worden ingehaald op woensdag 5 juni (ipv 25 maart) en donderdag 6 juni (ipv 26 maart). Kaartkopers ontvangen zo een e-mail van de zaal met daarin alle informatie."

Beeld: Instagram @suzanenfreek

Balen

Slecht nieuws dus voor fans die zich hadden verheugd op de concerten. Suzan en Freek laten ook weten dat ze ervan balen. "Sorry voor het ongemak, we hadden ons er enorm op verheugd, maar we moeten eerst even goed uitzieken de komende dagen. We halen het dubbel en dwars in."

Honeymoon

Nog niet zo lang geleden ging Freek voor Suzan op één knie, en gaven zij niet veel later elkaar officieel het jawoord. Daarna genoten de love birds van een heerlijke honeymoon in Sri Lanka en de Malediven. Onlangs blikten ze terug op die onvergetelijke reis. “Sri Lanka was top”, aldus Freek. “Twee weekjes helemaal lekker ontspannen en met de tuktuk rondgereisd.” Love it! Maar daar hield de honeymoon niet op voor het zangduo. “En toen toch maar even de Malediven – het is misschien heel cliché – bezocht." Het stel heeft nog een paar daagjes gespendeerd op de Malediven, waar ze naar eigen zeggen helemaal een Instagram-gevoel van kregen – in de positieve zin. “Het was echt heel lekker.”

Misschien is het stel na hun huwelijksreis weer íets te hard van stapel gelopen met werken, want momenteel zitten ze dus ziek thuis. Wij wensen het koppel in ieder geval heel veel beterschap!

Bron: Instagram @suzanenfreek, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @suzanenfreek