Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan en Freek delen prachtige foto’s van honeymoon

Wauw!

Begin december zijn Suzan & Freek in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De newly weds hebben al een aantal prachtige foto's van hun grote dag gedeeld, en nu delen ze opnieuw een serie geweldige kiejes op the gram. Dit keer van hun honeymoon in Sri Lanka.

Getrouwd

Nadat Freek in juli vorig jaar in Berlijn op één knie ging voor Suzan, was het op 2 december ein-de-lijk zover. In het geheim stapten Suzan & Freek, in het bijzijn van hun naaste familie en vrienden, in het huwelijksbootje. "Wat een droomweekend, we zijn getrouwd!" schreven ze een dag later op Instagram, waarbij ze de eerste prachtige foto's van de grote dag deelden. "Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen." Aahw!

Eigen bubbel

“Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen”, deelde het stel een paar dagen later over de locatie van hun sprookjesbruiloft. “We wilden graag een winterbruiloft, omringd door 85 lieve (jeugd)vrienden & familie die dicht bij ons staan.” Ook deelden ze meer details over hun wedding. “Suus werd weggegeven door haar ouders terwijl Snelle ‘Zij Laat Me Praten’ live zong (🥹❤️), ‘s avonds braken RolfKraantje en FeestDJRuud de tent compleet af! 🍾🫶🏼"

“Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z’n allen te brunchen op deze mooie plek. Zoooo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!!! 🤍🤍🤍”

Honeymoon

En na de bruiloft is het natuurlijk tijd voor een huwelijksreis! Suzan & Freek hebben de afgelopen tijd genoten van een honeymoon in het prachtige Sri Lanka. Dat deelt het happy couple vandaag op Instagram. Daarbij delen ze een serie kiekjes waar het geluk vanaf spat! Zo zien leuke foto's van het stel, prachtig uitzichten, zonsondergangen, heerlijk eten en een heleboel leuke activiteiten in een sprookjesachtige omgeving. Een meer dan geslaagde honeymoon, zo te zien!

Bron: Instagram @suzanenfreek, Grazia archief | Beeld: Netflix