Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief: Suzan en Freek blikken terug op hun bruiloft én de honeymoon

De tortelduifjes hebben een paar heerlijke weken achter de rug.

Begin december zijn Suzan & Freek in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Daarna genoten de newly weds van een heerlijke huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven. Eerder deelden ze daarvan al een aantal dromerige kiekjes op the gram. Nu, terug op Nederlandse bodem, blikken ze terug op de mooie reis die ze hebben gemaakt.

Wedding bells

Nadat Freek in juli 2022 in Berlijn op één knie ging voor Suzan, was het afgelopen 2 december dan ein-de-lijk zover. In het geheim stapten Suzan & Freek, in het bijzijn van hun naaste familie en vrienden, in het huwelijksbootje. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd!” schreven ze een dag later op Instagram, waarbij ze de eerste prachtige foto’s van de grote dag deelden. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Huwelijksreis

Na de bruiloft was het natuurlijk tijd voor een huwelijksreis! Suzan & Freek genoten van hun honeymoon in het prachtige Sri Lanka en vervolgens brachten ze nog een aantal dagen door in de Malediven. Hiervan deelden ze een serie kiekjes waar wederom het geluk vanaf spatte. Zo zagen leuke foto’s van het stel zelf, prachtige uitzichten, zonsondergangen, heerlijk eten en een heleboel leuke activiteiten in een sprookjesachtige omgeving.

Throwback

Het stel trouwde in Duitsland en vierde hier een heel weekend lang feest met vrienden en familie. Op de vraag over hoe Suzan de bruiloft heeft ervaren antwoordt de zangeres: "Heel bijzonder. We hebben gewoon een heel mooi weekend gehad met z'n allen (...). Lekker gegeten, leuke muziek erbij, gewoon echt heel erg zoals ik het voor ogen had." Ook heeft ze hun 'winterbruiloft' - het stel trouwde begin december - als fijn ervaren. "Dat vond ik wel iets anders een keer", aldus de blondine. Ook Freek heeft een geweldig bruiloft-weekend gehad. "Het was precies zoals we 't wilden."

Vervolgens vloog het happy couple voor twee weken naar Sri Lanka. "Sri Lanka was top", aldus Freek. "Twee weekjes helemaal lekker ontspannen en met de tuktuk rondgereisd." Love it! Maar daar hield de honeymoon niet op voor het zang duo. "En toen toch maar even de Malediven - het is misschien heel chliché - bezocht", aldus Freek. Het stel heeft nog een paar daagjes gespendeerd op de Malediven, waar ze naar eigen zeggen helemaal een Instagram-gevoel van kregen - in de positieve zin. "Het was echt heel lekker."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld