Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Elianne Zweipfenning reageert op vreemdgaan Thomas Berge

'Wat Chiel nu over zich heen krijgt via (sociale) media en daarbuiten is incorrect en verdient hij absoluut niet'

Begin deze week bevestigden Elianne Zweipfenning en Thomas Berge, na heel veel geruchten, dat ze inderdaad uit elkaar zijn. Volgens juicekanalen zou de zanger zijn vreemdgegaan en ook zou hij 'dirty talk' hebben gehad met andere vrouwen. Op Instagram ontkracht Elianne deze roddels nu.

Vreemdgaan

"De afgelopen week was voor mij een rollercoaster waarin zo ongeveer alle mogelijke emoties zijn langsgekomen", schrijft Elianne bij een foto van zichzelf en haar inmiddels ex-vriend Thomas. "Van ongeloof, verdriet, teleurstelling, boosheid, strijdlust, vastberadenheid tot goede hoop", beschrijft ze haar gevoelens. "Wat ik echter nooit heb gewild is dat door een ondoordachte opmerking van mij, toen ik na weer een slapeloze nacht nog vol in emotie zat, Chiel (de echte naam van Thomas Berge, red.) nu wordt beschuldigd van vreemdgaan."

Elianne wil daarom iets rechtzetten. "Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat Chiel binnen onze relatie nooit is vreemd gegaan en geen 'dirty talk' heeft gehad met andere vrouwen. Wat Chiel nu over zich heen krijgt via (sociale) media en daarbuiten is incorrect en verdient hij absoluut niet", benadrukt ze.

Weg vinden

Hoewel ze liever niet op de geruchten had gereageerd, had ze in dit geval geen keuze. "Het liefst hou je dit soort situaties privé maar vanwege Chiel’s beroep is dat niet realistisch", legt Elianne uit. Ook blikt ze vooruit op de toekomst met hun twee kindjes. "Hij zal altijd in het leven blijven van mij, Saint & Sky Méa. Wij gaan er alles aan doen om hier onze weg in te vinden. Beiden hebben we één gezamenlijk doel en dat is het beste voor de kinderen en hun toekomst" stelt ze. "Nogmaals vragen we om rust en ruimte."

Breuk

Nadat alle juice channels al rond bazuinden dat de relatie van Elianne en Thomas in zwaar weer verkeerde, bevestigde de blondine afgelopen maandag aan Shownieuws dat de zanger vorige week een punt achter hun relatie heeft gezet. Zo vertelde ze dat hij tijdens een sessie bij hun relatietherapeut aangaf dat hij niet meer met haar verder wilde. “Ik kon alleen maar huilen”, zei ze toen.

Ook Thomas reageerde op Instagram op de breuk. "Lieve mensen, de berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet. Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten. Dankbaar ben ik voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt in de afgelopen drie jaar", aldus de zanger.

Bron: Instagram @eliannezweipfenning en @thomasbergeofficial | Beeld: NL Beeld