Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Elianne Zweipfenning bevestigt breuk met Thomas Berge

De blondine voelt zich naar eigen zeggen 'eenzaam' en achtergelaten'.

Trouble in paradise voor Elianne Zweipfenning en Thomas Berge. Na alle geruchten die afgelopen weekend rondgingen, heeft de blondine vandaag bevestigd tegenover Shownieuws dat haar relatie met de zanger tot een einde is gekomen. Oh no!

Breuk

Nadat alle juice channels al rond bazuinden dat de relatie van Elianne Zweipfenning en Thomas Berge in zwaar weer verkeerde, bevestigt de blondine vandaag aan Shownieuws dat de zanger vorige week een punt achter hun relatie heeft gezet. Zo vertelde ze dat hij tijdens een sessie bij hun relatietherapeut aangaf dat hij niet meer met haar verder wilde. "Ik kon alleen maar huilen", zo ging ze verder.

De twee hebben inmiddels twee kinderen samen. Elianne beviel begin dit jaar nog na een zware bevalling van hun tweede kindje, Sky. Naar eigen zeggen voelt ze zich 'eenzaam' en 'achtergelaten', vooral met twee jonge kinderen.

Dirty talk

Wanneer Shownieuws haar vraagt of Thomas vreemd is gegaan – aangezien de geruchten nergens anders meer over gaan – vertelde ze dat hij op zondag al 'dirty talk' had met andere vrouwen. Ai! Ze vertelt dat hij zelfs had gezegd dat hij zijn kleren wilde uittrekken. De blondine bestempelt dit als 'ontrouw', aangezien ze nog steeds een geregistreerd partnerschap hebben.

Kinderen

Elianne en Thomas zijn begin dit jaar opnieuw ouders geworden van hun tweede spruit, Sky. “A baby fills a place in your heart you never knew was empty“, schreef het stel toentertijd op Instagram bij een serie zwart-wit kiekjes van de kleine meid. Daarop zagen we haar kleine handjes, hoe ze heerlijk in een warm berenpak ligt te slapen, moeder en dochter en een intieme foto van de bevalling. Elianne en Thomas lieten weten dat het meisje op 3 januari is geboren en de prachtige naam Sky Méa Ottink heeft gekregen. "Vernoemd naar jouw twee oma’s & overgroot oma in de hemel: ‘MargoElisabeth en Anne-Marie’."

Bron: Shownieuws, Grazia archief | Beeld: NL Beeld