Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser over ex-vriend Jim Bakkum: 'Was liefde op het eerste gezicht'

'Ja, ik vond hem meteen heel leuk'

Als we waaaay back in time gaan, weten we natuurlijk allemaal dat Gaby Blaaser en Jim Bakkum een relatie met elkaar hebben gehad. We hoorden er echter nooit zo heel veel over. Tot nu! De knappe blondine is namelijk te zien in Who's That Girl, waar ze samen met Jim over hun relatie praat.

Relatie

"Ik was met een vriendinnetje op een regenachtige dag aan het eten bij Palladium op het Leidseplein", horen we Gaby zeggen in een preview van de aflevering. "En toen kwam er uit het niets, het is eigenlijk een heel gek verhaal, toen kwam er uit het niets een man naar mij toe. Die zei: 'We zijn al de hele dag op straat aan het casten voor een videoclip van Jim'."

En hoewel je in een 'normale' situatie waarschijnlijk niet eens interesse zou hebben, vertelt Gaby dat het juist de tijd was dat Jim tweede was geworden in Idols. "Het hele Idols ding was net geweest, dus dan wist je het wel. En hij zei: 'En we gaan volgende week weg naar Val Thorens. Zou je daar geïnteresseerd in zijn?'" Oh my!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)

Liefde op het eerste gezicht

En voordat Gaby het wist stond ze tegenover Jim op het vliegveld. "Zij was de uitverkorene om in mijn videoclip te spelen", horen we Jim dan zeggen. "Mijn kerst videoclip The Greatest Christmas Gift heette dat. Ik zag zo'n meisje dat dan mijn vriendin ging spelen in de clip."

Maar dat er meteen een aantrekkingskracht was tussen de twee, dat steken ze niet onder stoelen of banken. "Ja, toen ik hem voor het eerst zag, was wel ja...als je het hebt over liefde op het eerste gezicht, was dat het wel", lacht Gaby dan. "Ja, ik vond hem meteen heel leuk." Ook Jim voelde het meteen. "Als je goed kijk in die clip moet je wel het vonkje kunnen zien. Want dat was gewoon wel écht aan de hand dat weekend. Ik denk dat we twee nachtjes samen waren. Volgens mij sliepen wij de tweede nacht al bij elkaar op de kamer zelfs." De preview eindigt met een ontmoeting tussen de twee waar we Gaby horen zeggen: "Jezus, je bent nog steeds zo knap!" True that!

Bron: Instagram @avrotros | Beeld: NL Beeld