Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Gaby Blaaser showt afgetraind lichaam in bikinikiekje

Oeh la la!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Terwijl we het hier in Nederland moeten doen met slecht weer, verruilt Gaby Blaaser ons koude kikkerlandje voor het zonnige Curaçao. Op Instagram deelt de beauty namelijk een heerlijk zomers kiekje, rechtstreeks vanaf het zonovergoten eiland. Wat héérlijk!

Curaçao

Bikini aan, zonnebril op en shinen maar! Gaby lijkt volop te genieten van het heerlijke eilandleven. Op de foto's die zij op Instagram deelt, zien we haar helemaal happy poseren op het Curaçaose strand.

Maarre, is de blondine daar enkel op vakantie, of is er meer aan de hand? We're not so sure... In de caption van haar post valt namelijk te lezen "Terug bij mijn eerste liefde…🎬🎥". Hint Gaby, die haar carrière begon als actrice, hiermee op een nieuwe rol in een film of serie? Who knows!

Wat de reden van haar tripje ook is, de kiekjes zien er in ieder geval amazing uit. "Wow! Wat een body! 😍" en "You loook gooood baby!!! 😍" klinkt het dan ook in de comments. Een andere volger laat weten: "Je ziet er prachtig uit. Je werkt er ook hard voor.🎉💕 Prachtige moeder ben je". Want ja, op basis van de foto's zouden we het bijna vergeten, maar Gaby beviel natuurlijk afgelopen jaar nog van haar eerste kindje, Isabella.

Dochtertje

Tijdens haar zwangerschap deelde Gaby nog dat ze best moeite had met de zwangerschapskilo's. "Dat dat zo verandert vind ik soms best lastig”, gaf ze eerlijk toe. "Stom, hè? Want ik ben natuurlijk ook héél blij dat ik überhaupt zwanger mag zijn." Ze stelde daarom direct doelen voor na de geboorte. "Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug”, deelde ze. “Het is én mijn werk én ik voel me gewoon het comfortabelst bij een strak lijf." Nou, dat is in ieder geval meer dan gelukt!

Maar uiteindelijk is dat natuurlijk niet waar het om draait, en dat weet Gaby zelf ook maar al te goed. Afgelopen najaar liet ze weten dat moeder zijn 'het allerleukste is wat er is'. "Het klinkt zo cliché! Als iemand dat tegen me zei dacht ik: ‘ja, ja, ja’, maar het is écht zo. Ik ben een gezegend mens," vertelde ze. Ahw!

Bron: Instagram @gaby.blaaser, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser