Aaahw! Jill Goede showt mini babybelly

'Het lijkt meer gewoon op een ondervetrol', lacht ze.

Nog niet zo heel lang geleden kondigde Jill Goede en haar verloofde Leroy de Rouw aan dat ze – na een lang traject – zwanger zijn van hun allereerste kindje samen. En hoewel Jill herself nog niet echt iets merkt van de groei van haar babybelly, deelt ze op haar Instagram Stories toch wat video’s van haar buik. Enne, she’s slowly growing! 

Mini babybelly

“Ik kreeg zoveel vraag of ik mijn buik met jullie wilde delen”, begint ze haar verhaal. “Nou ja, ik kan jullie teleurstellen want voor mijn idee heb ik nog geen zwangere buik en lijkt het meer gewoon op een ‘ondervetrol’”, lacht ze. “Dat heb ik altijd al gehad. Maar het lijkt wel meer dan ik altijd had. En dan ga ik mezelf vergelijken met andere, en dan denk ik: ‘Ja, stel je voor ik krijg helemaal geen buik’. Ik ben gewoon jaloers op mensen met een buik. Zonder dollen. Ik ga hem laten zien.” 

Jill goede mini babybelly

“Oké, dit is hem. Als ik zo kijk zie ik het wel een beetje eigenlijk. Ik heb meer het idee dat het hier zit”, wijzend naar haar buste. “Dit groeit als kool”, lacht ze dan. Nou Jill, als je het ons vraagt, is het gewoon een schattige mini babybelly! 

Zwanger

Afgelopen februari deelden Jill en Leroy het geweldige nieuws dat ze in verwachting zijn van een kleine spruit. Echter, ging dit niet geheel zonder obstakels. Eind vorig jaar vertelden de twee openhartig op Instagram dat zwanger worden niet zo makkelijk ging bij Jill. Ze wilden daarmee een taboe doorbreken en hun verhaal delen. “Al snel kreeg ik een verwijzing naar de voortplanting afdeling in het ziekenhuis. Ook werd ik er opener in en durfde ik het te vertellen tegen sommige mensen… En daar kwam ik erachter dat ik niet de enige ben!” En nu is het dus gelukt, Jill is zwanger!

Bron: Instagram, Grazia archief | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws