Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: eerste aflevering van De Bachelor begint met tranen

'Ik baal wel'

Gisteren was het ein-de-lijk zover en konden we genieten van de eerste twee afleveringen van De Bachelor. Dit seizoen zijn er maar liefst twee bachelors: Rien en Paul. In de eerste aflevering gaan de heren op speeddate. Maarre, dat loopt helaas niet voor iedereen goed af...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor. 

Eerste plottwist

Voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor is er niet één, maar zijn er twee bachelors in het spel. Rien en Paul gaan dit seizoen op zoek naar de ware liefde. Voor beide heren zijn er maar liefst dertien vrouwen afgereisd naar het zonovergoten Zanzibar. In de eerste aflevering gaan Rien en Paul allebei met hun dertien vrouwen op speeddate. Maar nog voor het zover is, komt presentatrice Monica Geuze al met de eerste plottwist: er zijn maar elf rozen te vergeven. Tien rode rode rozen voor dames die de heren beter willen leren kennen en één witte roos voor degene die de beste first impression achterlaat. Helaas zijn er bij beide bachelors dus ook twee dames die geen roos krijgen, voor hen stopt het liefdesavontuur al meteen.

Tranen

De speeddates beginnen positief bij Paul en hij geeft de ene na de andere rode roos weg aan zijn vrouwen. Totdat hij een date heeft met Deyhane. Zij vindt hem wel aantrekkelijk, maar andersom zijn er twijfels. "Dan moet je toch op je allereerste gevoel afgaan. Enkel en alleen op dat gevoel... dat is er niet helemaal", zegt Paul eerlijk tegen Deyhane. Dat haar liefdesavontuur op Zanzibar er na tien minuten alweer opzit, zorgt voor de nodige teleurstelling.

"Ik voel me niet afgewezen, maar ik baal wel dat het eindigt", zegt Deyhane na afloop in tranen. "Ik had er wel echt heel veel zin in." Ook Paul vindt het niet fijn om meteen iemand af te wijzen. "Je ziet haar emoties. Je ziet gewoon dat ze zenuwachtig is en dat ze echt haar best heeft gedaan. Dan moet je haar meteen laten gaan."

22 dames

Gelukkig gaan de andere afwijzingen bij Rien en Paul met minder emoties gepaard, omdat het van beide kanten niet klikt. Uiteindelijk gaan beide heren dus met 22 dames het liefdesavontuur aan. Al komen die vrouwen er pas bij aankomst in hun villa achter dat er nóg een bachelor is en ze dus niet allemaal voor dezelfde man zijn gekomen. En dat zorgt bij sommige vrouwen ook voor nieuwe mogelijkheden. "Toen ik Rien net weer zag, werd mijn gevoel wel bevestigd van: dit kan niet meer worden dan het gister al was. Maar ik heb wel een positiever gevoel dan gister en dat komt doordat Paul er nu is", aldus Alinda. Oeeh!

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk