Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Action verkoopt wederom een parel voor je interieur

En dat voor nog geen 7 euro!

Action strikes again! Inmiddels weten we dat de budgetwinkel bijna elke week wel een ge-wel-dige aanbieding heeft of een musthave toevoegt aan hun assortiment. Van een hittebestendige mat voor je krultang tot een retro mini-oven: je vindt het er allemaal. En ook dit keer heeft Action een parel voor je interieur: een prachtige kast die helemaal on trend is én nog geen 7 euro kost.

Houten wandkast

We hebben het over een prachtige houten wandkast, die je nu voor slechts €6,79 scoort. Het kastje heeft meerdere vakken met ronde afwerkingen, helemaal trendy! Daarnaast is het ook nog eens erg handig, want je kunt er van alles in kwijt. Van leuke decoratie tot praktische spulletjes als sleutels.

Wees er wel snel bij, want dit kastje gaat als warme broodjes over de toonbank. Hij valt bij veel mensen in de smaak, wat ook al te zien is op sociale media: het kastje is nu al een hit. Online is het kastje al niet meer verkrijgbaar, dus je zult een tripje naar de winkel moeten maken om 'm te bemachtigen.

Minimalistisch

Het houten wandkastje is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Wit of taupe, beide erg leuk en ook makkelijke kleuren om te combineren met de rest van het interieur.

Het kastje heeft een minimalistische uitstraling en is dé handige oplossing voor al je rondslingerende spullen. En dat voor een prikkie!

Functionele eyecatcher

Gebruik het kastje bijvoorbeeld in de gang voor je auto- en huissleutels. Plaats er een leuk plantje bij en je hebt een handig plekje voor je rondslingerende sleutels. Als echte eyecatcher is het kastje ook perfect: hang het kastje aan de muur of zet hem op een dressoir en stijl het kastje af met wat leuke accessoires.

Kaarsen, geurstokjes, planten of beeldjes staan er bijvoorbeeld erg leuk in. Op het aanrecht met leuke kopjes en lepeltjes erin staat-ie ook erg leuk. Wij weten het wel: dit kastje moeten we hebben. Dat wordt rennen naar de Action!

Bron: &C, Tips en Weetjes | Beeld: Adobe Stock