Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: McDonald's komt met eigen nail art-collectie

Say what?!

We hadden nooit gedacht dat we McDonald's en nagellak in één adem zouden noemen, maar de fastfoodketen heeft het toch echt voor elkaar. In samenwerking met Nails.INC hebben ze een eigen nail art-collectie gelanceerd.

Nagellak collectie

Wie dacht dat McDonald's enkel aan kipnuggets en Happy Meals deed, heeft het mis. Na samenwerkingen met onder andere Crocs en Moschino heeft de fastfoodketen nu een nieuwe collab met cosmeticabedrijf Nails.INC. Ja, echt! Liefhebbers kunnen hun nagels helemaal mooi maken met de nieuwe McDonald's x Nails.INC nailart collectie.

Inspiratie

Van frietjes en burgers tot de goudgele bogen: met deze collectie kun je eindeloos variëren én je liefde voor de McDonald's uitdragen. Heb je nog wat inspiratie nodig? Op Instagram deelt Nails.INC allerlei prachtige manicures.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

McDonald's Happy Meal

Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze nieuwe samenwerking. Houd jij het toch liever bij eten in plaats van nagels lakken? Ook dan hebben we goed nieuws. Deze maand kun je bij McDonald's namelijk een speciale Happy Meal voor volwassenen bestellen! De volwassenen Happy Meal is vrijwel hetzelfde als de reguliere box, maar dan met porties van groter formaat. Liefhebbers krijgen friet en een drankje, en kunnen daarnaast kiezen uit een Big Mac of 9 McNuggets. Enne, uiteraard bevat de Happy Meal ook een speeltje. Rennen naar het restaurant, dus!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Nails.INC, Instagram @nailsinc | Beeld: Pexels, Nails.INC