Hebben: Action verkoopt musthave voor warme krul- of stijltang

Rennen naar de winkel!

Het krullen of stijlen van je haar is soms nogal een karwei: het kost behoorlijk wat tijd, je komt altijd handen tekort en je moet ook nog eens opletten dat je stylingtool geen gat in de tafel brandt. Gelukkig biedt de Action op dat laatste probleem nu een mega handige oplossing: een hittebestendige stylingtoolmat!

Stylingtool mat

De Beauty Star hittebestendige stylingtoolmat is perfect voor het beschermen en opbergen van jouw stylingsproducten. De mat is gemaakt van siliconen en is hittebestendig tot wel 230 graden. Bovendien bevat hij een anti-slip design, waardoor jouw tools niet zomaar op de grond vallen. Amazing!

@elviraotter BEN JIJ ALTIJD BANG DAT NA GEBRUIK VAN JE KRUL OF STIJLTANG JE HUIS IN DE BRAND VLIEGT OF ER SPULLEN SMELTEN? DAN IS DEZE 2 IN 1 HITTEBESTENDIGE MAT IDEAAL VOOR JOU. #action #actionnl #actionnederland #actionnederland🇳🇱 #actionbelgium #runtok #stijltang #krultang #voorjou #voorjoupagina #viraal ♬ origineel geluid – Elvira O

Voor deze geweldige gadget hoef je ook niet diep in de buidel te tasten: hij kost namelijk maar €1,39! De mat is beschikbaar in 2 leuke variaties, roze en zwart. Hij heeft een afmeting van 27 x 16,5 cm.

Heatless curls

Wil je nou toch liever niet het risico lopen om je huis óf je haar te verbranden? Don’t worry, Action got you. Ze verkopen nu namelijk ook een heatless curler, waarmee je in een handomdraai de perfecte krullen maakt! Je hoeft de heatless curler ’s avonds alleen maar in je haar te draaien en ’s ochtends wordt je wakker met een prachtige bos krullen.

Heatless curls zijn al een tijdje een trend als we op social media kijken. Menig TikTokker haalt elk trucje – gek of niet – uit de kast om de meest perfecte krul te creëren zonder een hittetool te gebruiken. Want dagelijks gebruik van een stijl- of krultang is natuurlijk niet écht bevorderlijk voor je haar.

Bron: Action, TikTok @elviraotter | Beeld: Action, Adobe Stock

Laatste nieuws