Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Koen Kardashian gaat een nieuw seizoen Inpakken Met All Stars presenteren

En het is al heel binnenkort te zien!

Naast het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars hebben we nu nog iets om naar uit te kijken. Ook Inpakken Met All Stars keert namelijk terug! Koen Pieter van Dijk, a.k.a. Koen Kardashian gaat in dit voorprogramma op YouTube bij de EOTB-deelnemers langs om samen hun koffer in te pakken en hen aan de tand te voelen over de drama die hen te wachten staat.

Nieuw All Stars-seizoen

In juli vorig jaar verblijdde MTV ons al met het nieuws dat er een All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zou komen. Het nieuwe seizoen met Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour is te zien vanaf 7 april, maar voordat het zover is kunnen we ons alvast opmaken voor het voorprogramma dat een comeback maakt: Inpakken Met All Stars.

Inpakken Met All Stars

MTV heeft vandaag namelijk onthuld dat het YouTube-format dat we nog kennen van vier jaar geleden, zijn terugkeer gaat maken. Vanaf aanstaande zondag 10 maart verschijnt er om 16:00 uur wekelijks een aflevering waarin Koen Kardashian langsgaat bij twee van de EOTB-deelnemers om samen hun koffer voor het avontuur in te pakken. Enne, natuurlijk worden de All Stars ook aan de tand gevoeld over hun plannen voor het komende seizoen. Zijn ze er voor liefde, lust of drama?

Terug in de tijd

Het is alweer even geleden dat de laatste aflevering van dit format verscheen, dus hieronder nog even een terugblik van vrouwenverslinder Harrie Snijders, die vier jaar geleden met Koen Kardashian zijn koffer inpakte:

Ayleen en Luca

Het nieuwe seizoen van Inpakken Met All Stars wordt afgetrapt door een aflevering met Ayleen en Luca. Hierin bespreekt Koen de uiterlijke transformatie van spicy Ayleen, en vertelt Luca met hoeveel dames hij van plan is het bed in te duiken. We can't wait!

Bron en beeld: MTV