Te leuk: Koen Pieter van Dijk krijgt eigen radioshow

'Uw hulplijn bij schuld en schaamte'

Koen Pieter van Dijk zet een ontzettend leuke stap in zijn carrière. Hij is vanaf nu namelijk elke week te horen op de radio met zijn eigen show. Dat nieuws deelt Koen vandaag op Instagram.

Eigen show

“Een aantal weken geleden kwam ik mijn lieve vriend Giel Beelen tegen bij een mini retreat”, vertelt Koen over het ontstaan van zijn radiocarrière. “Zoals altijd hadden we lol en spraken we over het leven, maar ook over carrière. Toen we samen halfnaakt een ijsbad in gingen vroeg Giel mij of ik iets in radio zag”, gaat hij verder. “Naast dat het ijsbad al super oncomfortabel was, zag ik zijn vraag niet echt als een compliment 😂”

Desondanks besloot Koen om het idee niet meteen af te kappen. “We hadden afgesproken dat ik ging nadenken over een eigen show. Vorige week hebben we afgesproken voor een kop koffie, heb ik mijn idee gepitcht en zo gezegd zit ik vanaf nu elke maandag met trots hier in de studio bij RADIO4ALL.” Wauw!

Koen’s Confessions

Zijn eigen radioshow gaat Koen’s Confessions heten, zo kondigt Koen vol trots aan. “Uw hulplijn bij schuld en schaamte.” Daarbij deelt hij ook een tweetal kiekjes vanuit de radiostudio, waarbij hij zelf achter de knoppen staat. Looking good! Zijn eigen show is elke maandag tussen 10.00 en 11.00 uur te horen bij RADIO4ALL.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenpieter)

“Ik heb natuurlijk een leven geleid waar de honden geen brood van lusten. In mijn wilde jaren is bijna alles wel eens voorbij gekomen. Op dit gebied ben ik een ware ervaringsdeskundige en is niets te gek”, vertelt Koen over het idee van zijn show. “Ik geef je advies over de waanzin in jouw weekend. We delen en we lachen. Schroom niet, gooi je gène over boord en bel me op. Naast de hulplijn draai ik natuurlijk ook de heerlijkste plaatjes voor jullie.”

Positieve reacties

Koen kan alvast rekenen op een hoop positieve reacties onder de post. “Dit is t begin van iets magisch moois! 🔥🔥❤”, schrijft Giel Beelen. “Wat geweldig zus ❤️❤️❤️”, reageert Anna Nooshin. “Wat geweldig! Belangrijk dat iemand zonder gene zijn ervaring deelt maar ook een luisterend oor kan bieden en advies kan geven. Jou als mens heeft de jonge generatie nodig!❤️” laat een andere volger achter. “Zo leuk! ❤️”, “Wat super gaaf!!” en “Dit is nou leuk”, klinkt het verder in de comments. Veel succes, Koen!

Bron: Instagram @koenpieter | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws