Hailey Bieber reageert op geruchten over relatieproblemen

'Uit de duim gezogen'

Justin Bieber en Hailey Bieber zijn inmiddels alweer vijf jaar gelukkig getrouwd. Toch doen er de laatste tijd verhalen de ronde dat er sprake zou zijn van ernstige relatieproblemen tussen de twee. Hailey is helemaal klaar met de speculaties, en deelt op Instagram dat er niets aan de hand is.

Dubieus bericht

De geruchten over relatieproblemen tussen Justin en Hailey werden onder andere aangewakkerd door een nogal dubieus bericht van Haileys vader, Stephan Baldwin, op Instagram. “Christenen, alsjeblieft. Willen jullie als je aan Justin en Hailey denkt ook voor hun bidden”, schreef hij bij een video waarop Justin I Could Sing of Your Love Forever zingt. “Bid voor wijsheid, bescherming en toenadering tot God. Mensen met hoge posities hebben vaak met speciale uitdagingen te maken.”

Speculaties

Naar aanleiding van het Instagram-bericht kwam de geruchtenmolen over mogelijke relatieproblemen tussen Hailey en Justin op gang. Het stel zou ruzie hebben, en volgens sommigen zelfs al een scheiding in gang hebben gezet.

Over al die speculaties schenkt Hailey herself nu klare wijn. “Even ter informatie: de verhalen die ik op TikTok zie, kloppen 100 procent van de tijd niet”, schrijft het model op Instagram. “Uit de duim gezogen… Uit een land van waanideeën. Ik weet dat het leuk is om deze verhalen te voeden, maar weet dat ze allemaal niet kloppen. Sorry dat ik het nu verpest.”

Zwangerschapsgeruchten

In oktober vorig jaar werd Hailey ook al getergd door zwangerschapsgeruchten. “Onlangs had iedereen weer zoiets van: ‘oh mijn god, ze is weer zwanger’. En dat is me nu al meerdere keren overkomen”, deelde ze destijds. “Het is zo vermoeiend. Kan ik niet verdomme één keer een opgeblazen buik hebben en niet zwanger zijn?”

De vragen die Hailey nog altijd krijgt over een eventueel gezin zitten haar vaak dwars. “Ik zou liegen als ik zou zeggen: dat kan me geen moer schelen. Maar als er een dag komt dat het waar is, zal het internet de laatste zijn die het weet”, stelt ze.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws