B&B Vol Liefdes Joy en Daní delen toekomstplannen

Er zijn grootse plannen in de maak.

Het is alweer even geleden dat tussen Joy en Daní de vonk oversloeg in B&B Vol Liefde. Inmiddels woont het stel al een hele tijd samen in Spanje, en zijn ze volop bezig hun dromen waar te maken. Aan De Telegraaf vertellen de lovers hoe het ze nu vergaat, en wat hun plannen voor de toekomst zijn.

 Gezamenlijke droom

In B&B Vol Liefde hebben we de liefde van Joy voor honden al mogen zien. Omdat Daní die passie met hem deelt, heeft het stel een gezamenlijke droom. “Het lijkt ons heel bijzonder om een grote hondenopvang te beginnen, waar je ook koffie kunt komen drinken”, vertelt Daní. “We vinden het belangrijk dat elke hond een fijn huisje krijgt. Daarom hebben we ’Woofs Rescue’ opgezet, om via ons online bereik hondjes van de straat aan een veilig thuis te koppelen. In Spanje heb je veel zwerfhonden en ook hier op de berg worden veel hondjes gedropt. Iedere dag als je langsrijdt zie je wel drie of vier honden. Zo zielig.”

Nieuw hondje

Onlangs stond er nog een uitgemergeld hondje voor hun deur, zo deelt Daní. “Hij was helemaal uitgehongerd en uitgedroogd. Dit hondje hebben we alle liefde gegeven en gehouden.” Inmiddels staat de teller op vier honden. “Dat is stiekem wel veel, vooral in ons busje”, geeft de blondine toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daní Zijlstra (@danizijlstra)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daní Zijlstra (@danizijlstra)

“Dan ben ik soms alleen maar aan het schoonmaken om alle hondenharen overal weg te halen! Maar het past nét hoor; onder ons bed hebben we zelfs een groot hondenhok gebouwd. Daar slapen ze dan met z’n allen. Laatst hebben we ze alle vier meegenomen naar Tarifa én naar Nederland, dat was bijna niet te doen. Eigenlijk moeten we een oppas zoeken; iemand die af en toe voor de hondjes kan zorgen én voor de B&B’s.” Prachtige plannen voor dit power couple!

Bron: Love Reality | Beeld:NL Beeld, Instagram @danizijlstra

Laatste nieuws