Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: De Tatta's komt binnenkort met een serie

De Tatta's zijn terug!

De eerste film van De Tatta's was zó'n groot succes, dat een vervolg niet uit kon blijven. De Tatta's 2 verscheen eind vorig jaar in de bioscoop en was wederom een enorme hit. Een derde film gaat er niet komen, maar toch is er nu goed nieuws voor alle fans. Binnenkort is De Tatta's: de serie namelijk te zien bij Prime Video!

De Tatta's: de serie

We hoeven De Tatta's nog niet helemaal te missen met de komst van de gloednieuwe serie die Prime Video gisteren heeft aangekondigd. De zesdelige Nederlandse komedieserie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen (alias De Tatta’s).

In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele 'Hollandwijk'. Ondanks dat ze hebben ervaren dat geld niet gelukkig maakt, blijven ze worstelen met financiële uitdagingen en moeten ze creatief en ondernemend zijn om rond te kunnen komen.

Bizarre avonturen

In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Hun geldproblemen zijn nog niet voorbij, dus moeten ze weer flink aan de slag. Roti's flippen, hosselen in de Hollandwijk en een knotsgekke pakketdienst runnen: welkom in hun nieuwe avontuur vol met komische wendingen. Dat klinkt weer veelbelovend!

Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen.

Wanneer De Tatta's: de serie precies te zien is op Prime Video, is nog niet bekend. Wel weten we dat het dit jaar nog zal zijn. We can't wait! 

Bron en beeld: Prime Video