Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de trailer van de Nederlandse komedie De Tatta's 2

Exciting!

Heugelijk nieuws voor fans van de Nederlandse komedie De Tatta's! Distributeur Independent Films heeft namelijk de gloednieuwe trailer van De Tatta's 2 gedeeld. Exciting!

De Tatta's deel 1

Laten we eerst even een korte recap geven om je geheugen wat op te frissen: Erik van Kampen (Leo Alkema) wil héél graag rijk worden zodat hij samen met zijn gezin in een nóg grotere villa kan wonen. Dit gaat echter faliekant mis wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Zo belandt hij samen met zijn gezin in een flat in een minder rijke wijk. Erik probeert er alles aan te doen om zijn oude leven weer op de rit te krijgen, totdat de familie Van Kampen hun buren leren kennen.

Trailer De Tatta's 2

Maar hoe gaat dat met de familie in het tweede deel? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op: nadat de familie Van Kampen eindelijk is ingeburgerd in hun nieuwe wijk, krijgen ze het bericht dat hun wijk – de Hollandwijk – met een grote sloop wordt bedreigd. Het wordt er echter niet makkelijker op als Eriks vader – de 'oppertatta' – bij hen in komt wonen. Al met al raakt het leven van De Tatta's met al deze veranderingen compleet uit balans. Gaat dit nog goed komen?

Groot succes

Afgelopen december verscheen De Tatta’s in de Nederlandse bioscopen. Hierin zagen we onder meer Janice BlokSinan ErogluOussama Ahammoud, Marouane MeftahChris TatesJohn Buijsman, Hassan Slaby, Leo Alkema en Leonie ter Braak. De film was zo’n succes, dat een tweede deel slechts een kwestie van tijd bleek. En ja hoor, inmiddels is de trailer dan ook ein-de-lijk daar. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Film Vandaag | Beeld: De Tatta's