Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rijk Hofman pakt grootste onzekerheid aan: 'Haartransplantatie ondergaan'

Hij vertelt er in zijn podcast openhartig over.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023 - Blauwe Loper

Rijk Hofman is enorm openhartig over zo'n beetje alles in zijn leven. En ook nu deelt de Hofman-broer in zijn podcast BROERS wat hem onlangs bezig heeft gehouden. Hij onderging een haartransplantatie omdat hij onzeker was over zijn coupe.

Onzeker?

Rijk Hofman valt bij menig vrouw in de smaak vanwege zijn lange, blonde golvende lokken. Hier is echter weinig meer van over, want hij onderging onlangs een haartransplantatie waardoor hij het tijdelijk zonder moet doen. Voor even dan, want het doel is natuurlijk dat het voller terugkomt dan ooit.

Je vraagt je wellicht af waarom Rijk, met zijn ogenschijnlijk volle bos, de transplantatie onderging. Well, hoewel zijn coupe voor een buitenstaander wellicht perfect lijkt, had Rijk één grote onzekerheid: een kale plek aan de zijkant van zijn hoofd. “Ik ben geboren met aan de zijkant van mijn hoofd een kale plek. Dus gewoon een plekje waar geen haar zit. En ik wilde dat graag opvullen met haar”, vertelt hij in zijn podcast. “Ik heb het er al eerder over gehad, maar nu is het dus echt gebeurd.''

Zware operatie

Het was wel een veel grotere ingreep dan hij had verwacht, zo legt hij uit in de podcast. “Ik dacht: ik sta binnen een uurtje buiten. Maar ik ben gewoon van half 9 ’s ochtends tot half 6 ’s avonds geopereerd”, aldus Rijk. En ook de verdoving werkte niet helemaal zoals het zou moeten. ''Ze hebben het vier keer moeten doen.” De operatie was al met al geen pretje. Hij legt uit: “Het voelde echt alsof iemand mijn voorhoofd aan het tatoeëren was.”

De YouTuber loopt er op dit moment dus iets minder sexy bij, namelijk met een groot verband om zijn hoofd. Maar hopelijk is dat het uiteindelijk allemaal waard. Wij zijn alvast heel benieuwd naar het eindresultaat!

Bron: Girlscene, BROERS | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 12-10-2023, Theater Carre Gouden Televizier-Ring Gala 2023 in Koninklijk Theater Carré FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Rijk Hofman