Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rijk Hofman over kinderwens: 'Heb babyfever'

Rijk zou er nu toch wel voor open staan om papa te worden.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023 - Blauwe Loper

Rijk Hofman is enorm openhartig over zo'n beetje bijna alles in zijn leven. De Hofman-broer heeft eerder in gesprek met Robbert Rodenburg niet onder stoelen of banken gestoken dat hij geen kinderwens heeft, maar in zijn podcast BROERS komt hij daar nu toch op terug.

Kinderwens

Afgelopen mei vertelde Rijk in het online-programma Open Kaart van een van zijn vrienden Robbert Rodenburg nog dat hij later niet per se kinderen wil. "Ik hoef niet zelf kinderen. Ik heb die verlangens niet. Maar ik heb wel gedacht dat als ik iemand ontmoet, die mijn kinderwens zou kunnen veranderen. Als ik iemand ontmoet die al een kind heeft, dan zou ik dat leuk vinden", vertelde hij een paar maanden geleden. Toch lijkt hij daar nu anders over te denken.

Babyfever

In de nieuwste aflevering van de wekelijkse BROERS-podcast vertelt Rijk namelijk aan broer Sam dat hij de laatste tijd last heeft van zogeheten 'babyfever'. Zo zou hij namelijk voor het eerst in zijn leven wél een kinderwens hebben. En daar is broer Sam nogal verbaasd over. "Gaat echt niet goed met jou. Ben je door een deur gelopen?", vraagt zijn broer Sam zich hardop af in de podcast. "Kan je niet anders denken dan aan baby's denken?"

Zo erg is het ook weer niet, volgens Rijk. "Dat is ook weer overdreven. Dat is gewoon vies zelfs. Als ik de hele dag aan baby's denk. Dan ga ik me gewoon zorgen maken." Vervolgens grapt Sam dat hij hoopt dat Rijks baby niet zijn grote hoofd krijgt. "Dat is echt zielig voor haar vagina", stelt Sam over de toekomstige vriendin van Rijk. "Niet dat zeggen, want dan wil niemand kinderen met mij krijgen", reageert Rijk weer. De YouTuber is van plan om binnenkort een vruchtbaarheidstest te laten doen.

Bron: RTL Nieuws, Linda | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 12-10-2023, Theater Carre Gouden Televizier-Ring Gala 2023 in Koninklijk Theater Carré FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Rijk Hofman