Oeh! Opnames nieuw seizoen Echte Gooische Moeders van start

Goed nieuws!

We hebben de eerste drie seizoenen van Echte Gooische Moeders in een ruk uitgekeken. Een vierde seizoen zou dan ook ontzettend welkom zijn. Enne, die gaat er komen! Echte Gooische Moeder Kimberly Bosman deelt op Instagram dat het vrolijke vijftal al is begonnen met draaien.

Echte Gooische Moeders

Het is alweer even geleden sinds het laatste seizoen van Echte Gooische Moeders op Videoland verscheen. In de serie volgen we de avonturen van Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman. We zien de mooie kant van hun leven met een knappe en succesvolle man, leuke kindjes en een prachtig huis, maar ook de tegenslagen waarmee ze te maken krijgen.

Het format is een ware hit met drie succesvolle seizoenen, een Moederdag-special in Disneyland Parijs én La Dolce Vita, waarin de moeders een girls trip maken door Italië. Goed nieuws: we kunnen ons opmaken voor een vierde seizoen!

Opnames van start

Binnenkort kunnen we dus weer ouderwets genieten van vriendinnen Bo, Kimberly, Florine, Leslie en Pauline. Enne, dat kan wellicht al eerder dan verwacht! Kimberly deelde vandaag op Instagram namelijk een leuke throwback van haar weekend, waarbij vooral de eerste foto in het carousel ons opviel…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberly Bosman (@kimberlybosman)

”Gestart met draaien van seizoen 4 echte Gooische moeders 💞”, luidt de caption bij een kiekje waar de Gooische ladies te zien zijn in een restaurant. Woohoo!

Gloednieuw seizoen

Voor Kimberly is het éxtra leuk om weer een nieuw seizoen met haar vriendinnen te draaien. Zij was namelijk door privéomstandigheden niet te zien in de Moederdag– en Dolce Vita-special. Gelukkig keerde ze in het derde seizoen terug en is ze dus ook nu weer van de partij!

Wanneer Echte Gooische Moeders seizoen vier te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Instagram @kimberlybosman | Beeld: Videoland

Laatste nieuws