Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Koen Kardashian over Special Forces VIPS: 'Mij nooit meer bellen'

'Wat een rollercoaster was dit'

Gisteren zijn de kandidaten voor het nieuwe seizoen Special Forces VIPS bekendgemaakt. Onder meer Koen Pieter van Dijk, aka Koen Kardashian, maakt dit seizoen zijn opwachting in het loodzware programma. En dat het zwaar was, laat hij alvast blijken in een post op Instagram.

Juiste moment

"Legergroen draag ik voorlopig niet meer en ze hoeven mij nooit meer te bellen...", schrijft Koen op Instagram bij een foto van zichzelf in zijn trainingsoutfit van Special Forces. Toch kijk hij ook positief terug. "Maar vriendinnen, ik had het ook nooit willen missen. 💚 Wat een rollercoaster was dit", blikt hij terug. "Ik ben onwijs dankbaar dit te hebben mogen doen, je komt jezelf zo erg tegen en dit kwam op het juiste moment in mijn leven."

Levenslessen

Hoewel het natuurlijk ontzettend zwaar was, heeft Koen ook veel geleerd van zijn deelname. "Naast alle ellende die ik daar heb moeten doorstaan heb ik ook veel levenslessen mogen mee nemen naar Nederland", aldus de presentator. "Het lijkt of deze foto geschoten is op mijn laatste dag maar niets is minder waar... Dit was na de eerste opdracht. 😂😭" Dat belooft wat!

Bekend en onbekend

Gisteravond zijn alle veertien kandidaten voor het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS bekendgemaakt. Dit seizoen doen er niet alleen BN'ers, maar ook onbekende Nederlanders mee aan het programma. Naast Koen, zijn ook Danny Bogers, Lotte van Zijl, Raffaëla Paton, Fabrizio Tzinaridis, Thijs van Leeuwen, Anouk Maas, Denzel Hajema, Levi Rigters, Liza Bierma, Michael Boogerd, Annelies Fortuin, Jorien ter Mors en Amin Lelieveld te zien. Onder leiding van oud-Special Forces operators Erik WegewijsSander Aarts, Bas Kremer en Mitchell Ossebaar ondergaan de kandidaten loodzware trainingen. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen begint volgende week al. Can't wait! 

Special Forces VIPS is vanaf 16 april te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @koenpieter | Beeld: Shotsbysud