Aahw: Thijs Boermans deelt te lieve foto’s met dochtertje Nala

'0 dagen vs nu'

Thijs Boermans is sinds kort trotse vader van een dochtertje. Dat heugelijke nieuws maakte de acteur dit weekend samen met lover Anna Nooshin bekend. Op Instagram deelt Thijs nu voor het eerst een serie kiekjes met de kleine meid. Enne, wij smelten weg!

Thijs en Nala

Afgelopen zondag deelden Anna en Thijs een prachtige video op Instagram, waarbij ze aankondigden dat hun dochtertje is geboren. Het meisje heeft de prachtige naam Nala gekregen. “Hi Nala 🎀💕”, luidde de caption van het bericht waarin de trotse ouders hun newborn voorstellen aan hun volgers.

De kleine meid is inmiddels al een paar weken bij haar ouders, en die zijn maar wat trots. De kersverse dad deelt dan ook een aantal prachtige foto’s met zijn dochter op Instagram. “0 dagen vs nu🫶🏽”, schrijft hij erbij. We zien een prachtige foto waarop Nala net geboren is en bij haar vader op de borst ligt, maar ook lieve foto’s van nu. Cuteness overload! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thijs Boermans (@thijsboermans)

Privé bubbel

Op haar Instagram Stories bedankte Anna iedereen onlangs ‘voor de lieve felicitaties’. “We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten”, schreef ze. De kleine meid is namelijk niet dit weekend geboren, maar al eerder. “En hebben dus fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen. Nu iets meer gewend aan newborn life en langzaam aan elke dag ontdekken hoe wonderlijk het is”, aldus de mom.

“Voor nu heel veel liefde naar jullie. Jullie hebben zo meegeleefd de afgelopen maanden en ik heb zoveel support gevoeld van iedereen.”

Bevalling

Ook liet Anna weten hoe de bevalling is gegaan. “De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo’n mooie ervaring”, deelde ze. “Ik had het me niet beter kunnen wensen. Nala maakt het goed en wij ook. LY guys, mommy era it is and I adore it.” Aahw!

Bron: Instagram @thijsboermans, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws