Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans over vakantie met hoogzwangere Anna

'Ik ben denk ik elke dag afgezet'

Special Forces VIPS 2024

Thijs Boermans en Anna Nooshin kunnen beginnen met aftellen, want de laatste loodjes zijn aangebroken voor de zwangere influencer. Onlangs genoten de twee nog van een heerlijke babymoon in Marrakesh, alhoewel het er in eerste instantie van genieten niet echt op aankwam. Thijs vertelt over de vakantie in zijn podcast Borrelpraat.

Tegenvallend hotel

Zo'n drie weken geleden genoten Anna en Thijs van een zonnige vakantie in Marrakesh. Het stel deelde al een aantal kiekjes van de vakantie, maar de échte details konden we daarop natuurlijk niet zien. Zo vertelt Thijs dat het hotel waarin ze bleven eigenlijk helemaal niet zo sprookjesachtig was als het op de foto's leek.

"Ik zat in het hotel van Cristiano Ronaldo en dat was echt drama", vertelt Thijs over het luxe hotel. "Dat zat in een soort duurdere wijk, maar eigenlijk leek het een beetje op Almere. En ik kwam niet naar Marrakesh om het gevoel te hebben dat ik in een zonnig Almere stond."

Opgelicht

Ze verbleven niet hun hele vakantie in dit hotel, want later zijn Thijs en Anna nog naar een traditionele riad gedaan. Dit beviel een stuk beter, al verliep de rest van de vakantie ook niet helemaal zonder haken en ogen. Thijs vertelt dat hij onder meer is opgelicht in een sportschool. "Ik ben denk ik elke dag afgezet en ik ben wel gewoon een hoogzwangere vrouw door die medina aan het duwen." Anna heeft het ook niet makkelijk. "Zij tilt het gewicht."

Vijf maanden geleden maakte Anna bekend dat ze in verwachting is. Wanneer ze precies is uitgerekend, heeft ze niet bekendgemaakt.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • AMSTERDAM, 24-01-2024, De Skybox Persviewing Special Forces VIPS in De Skybox in de A’DAM Toren FOTO: NLBeeld/Patrick van Emst Op de foto: Thijs Boermans