Even binnenkijken: Olcay Gulsen geeft een house tour

Haar Amsterdamse grachtenpand is om van te dromen!

Wie Olcay Gulsen volgt op de socials, weet ongetwijfeld dat zij midden in een verbouwing van haar woning zit. Maar, na al dat zwoegen is het nu eindelijk tijd om de (voorlopige) resultaten te showen. Op Instagram geeft Olcay namelijk een rondleiding door haar imposante Amsterdamse grachtenpand, en wij zijn in love!

Grachtenpand

Oorspronkelijk was het idee dat Olcay en Ruud de Wild samen in het pand zouden gaan wonen, en voor hun breuk waren ze dan ook samen druk bezig met de verbouwing. Maar, toen de twee helaas een punt achter de relatie zetten, besloot Olcay in haar eentje door te gaan met klussen.

Het kostte wat tijd, maar inmiddels vond Olcay het tijd om het resultaat met haar volgers te delen. En dat resultaat mag er zijn! In een video op Instagram geeft ze een rondleiding door haar bízar mooie stulpje.

Grachtenpand

Van een eigen beautywalhalla tot maar liefst twee gigantische keukens én een prachtige living met metershoog plafond… Het huis van Olcay heeft werkelijk alles waar wij van dromen.

Toch is zij nog lang niet klaar met verbouwen, zo blijkt uit de video. Ze fantaseert namelijk ook al over haar eigen kolossale inloopkast op zolder én een jacuzzi op het dakterras. Nou vragen wij ons stiekem wel af hoe je een jacuzzi al die trappen op krijgt, maar dat is dan weer een zorg voor later.

Burn-out

Al met al lijkt Olcay het geweldig voor elkaar te hebben. Maar, er is ook een periode geweest waarin dat absoluut niet het geval was. Een tijdje terug sprak zij openhartig over haar burn-out, die haar deed realiseren dat materiële dingen echt niet alles zijn. “Ik besefte: ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit”, vertelde ze.

Olcay groeide op in een onveilige thuissituatie, waarbij sprake was van huiselijk geweld. “Ik ben misschien wel ongelukkiger dan dat meisje dat niets te eten had”, zei ze, verwijzend naar de tijd waarin ze haar burn-out kreeg.

Inmiddels gaat het gelukkig goed met Olcay, en kan ze terugblikken op een periode waarin ze veel heeft geleerd. “Ik ben heel diep gegaan voordat ik bij dat punt kwam”, vertelde ze. “Ik denk als ik eerder hulp had gezocht, dat ik er eerder uit was gekomen.”

Bron: RTL Boulevard, Instagram @olcay | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws