Even binnenkijken: Jessie Jazz showt stulpje op Ibiza

Wat een droomhuis!

Jessie Jazz Vuijck heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Ibiza haar all time favorite place is. Nu ze samen met vriendlief Kaj Gorgels bijna twee jaar op het eiland woont, lijkt ze gelukkiger dan ooit. Haar liefde voor haar woonplaats deelt ze maar al te graag met ons, want in een TikTok-video geeft ze ons een kijkje in haar eigen Spaanse stulpje.

Grote stap

In september 2021 maakten Jessie en Kaj bekend dat ze verhuisd waren naar Ibiza. Geen grote verrassing, want Jessie bracht bijna meer tijd op het Spaanse eiland door dan in Nederland, en ook van Kaj hadden we meer dan eens gehoord dat dit een grote droom was. “Het was voor mij en Jes altijd al een droom om in het buitenland te wonen en Spanje stond altijd al hoog op de lijst. We vonden een aantal maanden geleden een huis dat beschikbaar was, toen is het allemaal heel snel gegaan. Want waarom moet je altijd wachten en schuif je zoiets naar voren?”, zei Kaj toen het stel de grote stap had gezet.

Prachtig huis

We hebben natuurlijk stiekem al een kleine sneak peek van het huis kunnen nemen op de Insta van Jessie, maar echt een home tour had het model nog niet gedeeld. Tot nu! Op TikTok verrast ze ons met een kijkje in haar woning op Ibiza. En wat is het prachtig! “Ik had nooit verwacht dat ik ooit in een huis als dit zou wonen”, schrijft Jessie. “And yet… Here we are.”

@jessiejazzofficial My safe haven 🥰 #ibiza #housetour #casaflore #jessiejazz ♬ It’s My House – Diana Ross

Zwanger

Vorige maand maakten Jessie en Kaj het heugelijke nieuws bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. De lovebirds plaatsten een lieve video waarin we een klein kijkje in hun relatie timeline kregen. Zo zagen we stukjes uit 2018, toen ze net samen waren, tot aan nu. De video eindigde met een beeld van een stralende Jessie, die lacht tijdens de eerste echo van haar kleine spruit. Het lijkt er dus op dat de baby geboren zal worden op het zonovergoten eiland. Niet verkeerd!

Bron: TikTok @jessiejazzofficial, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, TikTok @jessiejazzofficial

Laatste nieuws