Derde kandidaat moet Big Brother verlaten: ‘Het hoort er helaas bij’

Vier kandidaten stonden in de gevarenzone.

Never a dull moment in het Big Brother-huis: tijdens de derde liveshow van het programma moest er weer een kandidaat naar huis. Vier deelnemers stonden in de gevarenzone: Tyron, Doriana, Randy en Ariana. Maar, nadat de stemmen geteld waren, bleek het helaas einde verhaal te zijn voor Ariana.

Vertrek

In de liveshow werd eerst duidelijk welke deelnemers sowieso niet naar huis werden gestuurd. Dit waren Randy en Tyron. Zij konden dus al snel opgelucht ademhalen. Het ging tussen Ariana en Doriana, die plaats moesten nemen in de draaideur. De twee moesten in spanning afwachten welke deur open zou gaan richting de studio. Uiteindelijk was het de deur van Ariana die openging, waardoor haar Big Brother-avontuur er na drie weken op zit.

Familie

En hoewel de meesten zouden balen van het vertrek van een dierbare uit het programma, was de familie van Ariana juist opgelucht dat ze naar huis mocht. Zo schreef de zus van Ariana op Instagram: “Godzijdank, ze mag eruit. Gisteren wilde ik haar er al uit halen, maar nu is het klaar. Ik heb als zus bewust niets meer gepromoot.”

Dat het voor de familie dus ook al duidelijk was dat Ariana niet echt lekker in haar vel zat, was dus ook zeker zo. Toch wil de zus van Ariana nog wel een aantal mensen bedanken via Instagram, zo laat ze weten. “Ik wil Sonja en Grace bedanken voor de lieve steun. Jullie zijn goud waard! Big Brother-team voor de lieve zorgen. Alle Big Brother-bewoners, elk gun ik om te winnen. Voor de kijkers: blijf het goede zien in elke bewoner.”

Verwacht

Nadat Ariana na drie weken het Big Brother-huis uitstapte, wist ze even niet meer wat ze moest zeggen, zo zagen we in de liveshow afgelopen weekend. Wanneer Geraldine en Tatyana haar dan ook vragen hoe het met haar gaat, antwoordde ze met: “Ik heb geen idee.” Wel verwachtte ze al dat ze naar huis zou gaan. “Ik was natuurlijk best wel stil, dus ik denk dat mensen mij heel erg saai vonden. Het hoort er helaas bij.”

Bron: Tips en Weetjes, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen & Rob Jacobs

Laatste nieuws