Yay! Temptation Island USA komt binnenkort met een nieuw seizoen

Fans van Temptation Island USA opgelet! Waar we in Nederland nog lang niet kunnen rekenen op een nieuw seizoen, kunnen we binnenkort wel het nieuwe seizoen van Temptation Island USA bingen. Want surprise, surprise: Netflix kondigde recent aan dat er weer een nieuw seizoen op de streamingdienst verschijnt. Yay!

Temptation Island USA

Bij de Nederlandse versie van Temptation Island hoopte iedereen altijd op een hoop drama. Echter, werd dat in de afgelopen seizoenen een beetje tegengehouden door de productie zelf. Zo maakte ze in plaats van het oude format van Temptation Island, Love or Leave-edities.

Toch kan niets tippen aan de Amerikaanse variant van het populaire programma. Temptation Island USA zit namelijk boordevol drama, zo konden we in afgelopen seizoenen wel zien. Enne, goed nieuws! Want er komt binnenkort weer een nieuw seizoen aan.

Netflix

Waar we de afgelopen tijd nog op Videoland konden genieten van alle seizoenen van Temptation Island USA, is dat nu een tikkeltje anders. Zo is het juist Netflix die het nieuwe seizoen van het programma aankondigt. Ook dit jaar gaan weer vier koppels het avontuur aan om hun relatie te testen – en wellicht op het spel te zetten – om zo te zien of ze daadwerkelijk bij elkaar horen, of juist niet.

Toch zouden we nog eventjes moeten wachten op een daadwerkelijke releasedatum – sadly enough. Maar laten we hopen dat we er binnenkort meer over horen. Fingers crossed!

Nederlands format

Hoe het nou zit met een nieuw seizoen van de Nederlandse Temptation Island: Love or Leave, dat blijft nog een raadsel. De afgelopen maanden waren er heel wat negatieve uitlatingen over het Nederlandse format, waardoor de kans heel klein is dat er een nieuw seizoen aan zit te komen. Sad!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws