Wedding bells: Kristen en Julian van Temptation Island USA zijn getrouwd

De highschool sweethearts stappen na twaalf jaar in het huwelijksbootje.

Lees ook

Groot nieuws: Kristen en Julian van het derde seizoen Temptation Island USA zijn getrouwd! Het stel overleefde de relatietest en na zo’n anderhalf jaar hebben de twee elkaar het ja-woord gegeven. Cute!

Highschool sweethearts

Het record voor de langste relatie ging naar highschool sweethearts Julian en Kristen uit New Jersey. De twee leerden elkaar kennen op de middelbare school en zijn inmiddels maar liefst twaalf jaar samen. Toch waren ze er voor Temptation niet helemaal zeker van of ze de volgende stap in hun relatie moesten zetten. Julian reed namelijk niet één, maar twee keer een scheve schaats. In Temptation Island USA overleefden de twee de ultieme relatietest en bekroonden ze dit met een verloving tijdens het laatste kampvuur. Awh!

Bijzondere gasten

24 juli was het dan zover: het ijzersterke koppel trouwde in Puerto Rico in het bijzijn van familie en vrienden. Nog bijzonderder: medekandidaten Thomas en Chelsea en Erin waren ook aanwezig bij de bruiloft. Te leuk! De presentator van de USA-versie, Mark L. Walberg, was gevraagd om het stel te trouwen, maar kon helaas niet komen. Bummer…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julian Allen (@thehybrid_86)

Wit pak

Enne, de bruiloft leverde natuurlijk een aantal prachtige kiekjes op. We zien Kirsten in een prachtige witte jurk, samen met haar bruidsmeisjes die allemaal een zandkleurige jurk dragen. Het witte pak van Julian is ook helemaal te gek. Een prachtig paar zo bij elkaar, helemaal op het strand van Puerto Rico. We wensen het gelukkige stel heel veel geluk en liefde voor de toekomst!

Bron: LoveReality, USA Network | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws

Zie ook