Tom Holland schenkt klare wijn over geruchten rondom break-up met Zendaya

Zijn Instagram-stories spreken boekdelen.

Tom Holland kennen we natuurlijk allemaal van zijn rol als Peter Parker, ofwel Spider-Man. In de Spider-Man-films had Tom een crush op zijn klasgenoot Michelle, niemand minder dan Zendaya. Het publiek ging uit z’n dak toen Tom en Zendaya in real life ook een setje werden. Toch draaide de geruchtenmolen over de twee de laatste tijd overuren en werd er flink gespeculeerd over een break-up tussen de twee. Tom maakt daar nu publiekelijk korte metten mee.

Unfollowed

De geruchten begonnen toen Zendaya vriendlief eerder deze maand zou hebben ontvolgd. Nu scrollen veel mensen in het nieuwe jaar wel eens door hun lijst om ‘m wat uit te dunnen, maar bij Zendaya vielen er wel héél veel slachtoffers. De actrice, die zelf 184 miljoen volgers heeft, volgde namelijk helemaal niemand meer. En dus ook niet haar lover Tom Holland. Paniek!

Uit de wereld

Tom schonk afgelopen week klare wijn over de geruchten die al een tijdje de ronde gingen over hem en zijn lover Zendaya. De Spider-Man-acteur plaatste twee foto’s op zijn Instagram-Story van the viral appearence van Zendaya op de haute couture-modeshow van Schiaparelli in Parijs.

In de eerste story plaatste hij trots drie hart-oog-emoji’s bij een kiekje van zijn lief.

tom holland's instagram of zendaya

Says it all, denk je waarschijnlijk al. Maar in een tweede Instagram-verhaal deelde hij ook nog een video van fotograaf Bilal Zagaoui waarin Zendaya bij de show aankomt. Hij schreef daarbij: “Dit is voor mij gemaakt 😂.” Well: als dat geen duidelijkheid schept!

Korte metten

Tom deed eerder deze maand al een poging om het publiek de mond te snoeren, toen hij op 12 januari werd benaderd door een fotograaf. Hij zei dat ze ‘absolutely not‘ uit elkaar waren, nadat fans vreesden dat Zendaya hem niet meer zou volgen op Instagram iets betekende over hun relatiestatus. Hopelijk hebben ze nu genoeg evidence dat de twee nog gewoon up and running zijn!

Bron: Elle, Instagram @tomholland2013 | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws